FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

OFICIAL Grecul care l-a impresionat pe Rednic a fost prezentat la Dinamo! Ce număr va purta și durata contractului

Nikolaos Kainourgios (extremă stânga din Grecia, de 23 de ani) a fost prezentat oficial la Dinamo.
Nikolaos Kainourgios (extremă stânga din Grecia, de 23 de ani) a fost prezentat oficial la Dinamo.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 octombrie 2021 15:06 / Actualizat miercuri, 27 octombrie 2021 18:22

Nikolaos Kainourgios (extremă stânga din Grecia, de 23 de ani) a fost prezentat oficial la Dinamo. 

Nikolaos Kainourgios l-a impresionat pe Mircea Rednic în perioada de probă și a semnat cu Dinamo un contract valabil până la finalul sezonului în curs, așa cum GSP anunțase în urmă cu 3 zile. Fotbalistul grec a evoluat ultima dată în Belgia, la Zulte Waregem, echipă de care s-a despărțit în luna iulie a acestui an. A venit la Dinamo din postura de jucător liber. 

Nikolaos Kainourgios va purta tricoul cu numărul 16 la Dinamo. Fotbalistul grec a intrat deja în programul normal al formației.

Grecul care l-a impresionat pe Rednic a fost prezentat la Dinamo! Ce număr va purta și durata contractului
Marius Avram, dreapta, agentul jucătorului, alături de Kainourgios

Mircea Rednic continuă achizițiile la Dinamo

Mircea Rednic l-a testat pe Kainourgios și a avut cuvinte de laudă: „Grecul m-a convins. Chiar dacă n-a mai jucat din iulie, a făcut testul fizic, l-a făcut și pe cel medical, e foarte OK, înseamnă că s-a pregătit în perioada asta”.

Dinamo a adus doi fotbaliști în mandatul lui Rednic, pe mijlocașul Michel Espinosa și atacantul Tomas Vestenicky, dar continuă campania de achiziții. Antrenorul „câinilor” mai așteaptă în următoarele ore un fundaș dreapta și un vârf. Clubul s-a înțeles cu fotbaliștii. Mai sunt de pus la punct doar mici detalii. 

VIDEO Mișcări de trupe la Dinamo: pe cine nu se mai bazează Rednic 

Dinamo a cedat din nou pe final, pentru a treia oară în ultima lună, și a părăsit Cupa României. Mircea Rednic a fost un car de nervi la final și a țipat la fotbaliștii săi în vestiar. A apărut mai calm la conferința de presă, dar le-a transmis că vor urma schimbări importante în iarnă.

„Ar trebui să jucăm doar 85 de minute, fără prelungiri. E vorba și de comunicare, sunt jucători cu experiență. Le-am spus, șanse ați avut toți aici. Am profitat de meciul ăsta și le-am dat șanse tuturor să joace.

Țîră a arătat că îi mai pot acorda o șansă. Celălalt (n.r. Constantin Nica) ... nu îl poți lăsa, la experiența ta, pe Latovlevici să se întoarcă. El, săracul, nu a mai jucat de doi ani. Nu avem ce să facem...

Sunt mulți care sunt de 3-4 ani aici. Am plecat, am revenit și tot aici i-am găsit. Au fost împrumutați și au ajuns înapoi la Dinamo”, a spus Mircea Rednic, după eliminarea din Cupa României.

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Trei fotbaliști de la Dinamo, arătați cu degetul după eliminarea din Cupă: „Lipsă de maturitate. Unul cred că a adormit”

VIDEO Mircea Rednic face curățenie după eliminarea din Cupă! Primul fotbalist care pleacă: „Nu avem ce să facem”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (12)
fcsbesteaua
fcsbesteaua  •  28 Octombrie 2021, 00:49

Atatea transferuri si totusi nicaieri nu am vazut un salariu! Nu mai sunt publice,sau ce? Pe ce bani a semnat asta?

creeperno115
creeperno115  •  27 Octombrie 2021, 22:37

Jucatorii aia de care zici tu sunt praf si pulbere

dumitru82drugan
dumitru82drugan  •  27 Octombrie 2021, 21:27

Stelu Radu Amzar sunt jucatori de banda stanga si tu aduci tot stanga ? Si nu a mai jucat de 6 luni avand contractul reziliat adica sa antrenat acasa in vacanta ! Ce faci strambule iar o comiti ca la Iasi ?

Vezi toate comentariile (12)
Comentează