FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - CEAHLĂUL, AZI, 21:30, DIGISPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

"Nilă" pleacă gratis: "Nu va mai juca la Steaua, are nevoie de o schimbare"

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 iulie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 20 iulie 2013 11:46

Mihai Stoica a precizat ieri, la Digi, că nu mai există cale de întoarcere în decizia lui Laurenţiu Reghecampf de a renunţa la serviciile lui Mihai Costea.

"El nu va mai juca la Steaua, dar sînt convins că, la ce calităţi excelente are, îşi va găsi repede un angajament. În plus, are şi el nevoie de o schimbare. Noi nu ne batem joc de el, aşa că-l vom lăsa să plece gratis! Doar că nu putem trece peste incident, unul în care s-a petrecut un act foarte grav de indisciplină".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
risc_mix
risc_mix  •  20 Iulie 2013, 17:51

Care indisciplina ma,mamelucule.Ce,daca nu poate omu'sa manance,e indisciplinat?Pai atunci,daca masa e obligatorie,puneti-i ma sa mearga incolonati cate 2 si tinandu-se de mana,ca la gradinita.E un super motiv sa scapi de neaveniti.Ca trebuie sa fie vreunul care sa uite sa-si tina perechea de mana.Spuneti ba adevarul,ca totul e un santaj ordinar si ca daca semneaza cu''iubitoarea de treninguri'' va fi titular.

montrealez
montrealez  •  20 Iulie 2013, 17:06
Postat de pimenton pe 20 Iulie 2013, 12:00

Ce fericire pe voi acum puteti sa ne capiati cu italianul ala cum ai facut si cu tatu fotbalisti de carton adusi de un manger de carton,pe prodanca cand o aduceti la steauanu de alta dar e pacat de aia de la navodari,ai vazut cum a plecat de la U imediat sau salvat cu ea deja erau in divizia a 5 a?

Se vede ca esti un om trist de fel. La ce lot are Steaua acum, ti-ai gasit sa te legi de 1 jucator care nu-i chiar atat de inutil. Nu-i de nivelul Stelei actual, e clar dar ca sa te apuci sa faci ditai mai CAZU si contesti un manager care cu bune cu rele e Stelist adevarat si are 3 Titluri in Romania. Prefer personage gen MM si Becali, decat sa avem o conducere moarta de foame cum are Dinamo, Rapid si jumate 75% din tot campionatu nostru. Romanii tre sa invete sa mai si APRECIEZE lucrurile bune. V-a intrat in ADN critica si nemultumirea ETERNA de fomisti comunisti ce-ati ramas ! Rusine !

montrealez
montrealez  •  20 Iulie 2013, 16:53

Pa !

Vezi toate comentariile (5)
Comentează