FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Nimeni nu e ca Steaua » Schimbare importantă pe care Reghe o plănuiește pentru primul meci din 2016

Articol de GSP - Publicat luni, 15 februarie 2016 15:05

Steaua va juca în această seară primul meci oficial din 2016, contra Concordiei, de la ora 20:30.

Ediția de azi a Gazetei Sporturilor scrie că antrenorul Reghecampf renunță pentru meciul de diseară la tactica pe care a folosit-o de-a lungul primului său mandat.

În locul unui joc cu doi mijlocași, cum erau Bourceanu și Pintilii în formula utilizată între 2012 și 2014, Steaua va începe azi primul meci oficial din acest an cu o distribuție ultraofensivă: un singur mijlocaș defensiv și cinci oameni de atac!

Astfel, dintre echipele de pe primele șase locuri, Steaua este singura care folosește un sistem cu un singur mijlocaș la închidere.

Meciul Chiajna - Steaua se va juca astăzi, de la 20:30, liveTEXT pe GSP.RO şi în direct pe Digi, Dolce, Look.

Citește în ediția tipărită a Gazetei Sporturilor, la chioșc sau sau online pe platforma digitală, materialul integral și află pe ce poziție neobișnuită va juca Alex Chipciu și ce nu a îndrăznit Rădoi să facă, în prima parte a sezonului.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
widoqq
widoqq  •  15 Februarie 2016, 19:10

Nimeni nu e ca Steaua si este f adevatat, pentru ca! - Steaua nu e Steaua, e FCSBeaua! - Echipa fara stadion -Echipa fara sigla -Echipa fara suporteri - Echipa cu: - paton puscarias -manager puscarias -sef de galerie puscarias -avocat puscarias -antrenor manelist. Nimeni nu i ca ei!

rz23
rz23  •  15 Februarie 2016, 17:18

Corect, nimeni nu e ca *** din pitesti aka *** dolly, o echipa de puscariasi cocalari betivani care isi sugruma prietenele in club si care infunda puscariile.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

stelbz
stelbz  •  15 Februarie 2016, 16:02

Nu prea inteleg pe ce post va juca Chipciu ca sa poata da acelasi randament pe care-l dadea inaintea accidentarii. Acum s-a vazut ca are o prestatie palida. Sper sa mearga bine sistemul preconizat de Reghe. Dar ........echipele aflate in zona play-out si-au aratat coltii....... Steaua trebuie sa trateze pe Chiajna cu maximum de seriozitate si concentrare. Nu trebuie considerata partida ca si castigata, dupa cum cred unii. Nu de putine ori s-a adeverit zicala cu.....buturuga mica... Pot fi date ca exemple si partidele recente in care Viitorul, Astra si Timisoara erau date castigatoare sigure dinainte. Jucatorii de la Chiajna vor da totul pentru a nu fi invinsi...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează