FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Nistor îi dă o replică dură lui Bratu și anunță: "Mă gândesc să plec de la Dinamo, în cazul în care mai rămâne. Dacă mergeam la Steaua, eram milionar!"

Articol de - Publicat sambata, 22 septembrie 2018 13:33

Mijlocașul Dan Nistor, 30 de ani, a vorbit după atacul pe care Florin Bratu l-a lansat la adresa lui la finalul meciului cu Poli Iași (0-1).  (Vezi AICI declarația integrală a lui Bratu)

Dinamovistul îi reproșează antrenorului tehnicile de pregătire, faptul că s-a luat de Dănciulescu și admite că se gândește să plece de la echipă. 

"Acum sunt acasă, cu copilul și soția. Sunt foarte dezamăgit și trist. Nu mă gândeam că Florin Bratu ar putea să zică asemenea lucru despre mine, mai ales că de multe ori îmi spunea «Ticule, hai să mergem peste ei, să facem treabă». Sunt total debusolat, nu mă așteptam la asemenea reacție.

Dacă mergeam la Steaua, o făceam pe niște sume ieșite din comun. Eram milionar. Primeam 20.000 de euro pe lună și câte 100.000 de euro la începutul fiecărui an contractual. Dacă e așa cum zice el și gândul mi-era doar la Steaua, mă duceam la el și îi zicem «Mister, lasă-mă să plec! Nu mai joc». Nu am pus niciodată banii înaintea fotbalului. E urât că a spus asta despre mine. Eu nu am vrut niciodată să plec de la Dinamo. 

Acum câteva zile eram cel mai bun, acum e doar vina mea că pierdem. Poate a fost vina mea și când am dat pasă de gol cu Hermannstadt, cu Steaua și în alte meciuri.

Nu am mai vorbit azi cu el. La antrenamentul de azi a stat pe margine, a savurat o cafea și a plecat fără să spună nimic. Nu știu ce se va întâmpla. Dacă va continua la Dinamo, nu știu ce voi face. Poate mă duc la juniori sau mă antrenez separat. Nu știu dacă mai rămân. Nu are rost să fac circ pe treaba asta. El spunea mereu că pierdem împreună și câștigăm împreună. Acum nu mai e valabil.

Înțeleg că ai ceva cu Nistor, dar să te iei și de Dănciulescu? El, săracul, a venit la masă la noi, aproape că plângea, și ne-a spus decizia lui. Ne-a rugat să câștigăm și pentru el. Îmi pare și mai rău că am pierdut.

Eu le dădeam exemplu tinerilor de la Dinamo pe cei de la Steaua, care câștigă 10-12.000 de euro. Și ei trebuie să ajungă la acest nivel. Cred că tinerii gafează pentru că Bratu urlă la ei din prima secundă. Sunt alb-galbeni la față. Cum să mai joace?", a declarat Dan Nistor pentru GSP.RO.

Ce a spus Bratu ASEARĂ: 

"Din păcate lucrurile nu mai funcționează de ceva vreme, de când căpitanul nostru, Dan Nistor, a avut ofertă de la Steaua. Am avut discuții cu el, nu a reușit să se mobilizeze. A venit la mine în vestiar și mi-a zis că vrea să plece la Steaua. Mi-a zis că i se dau 100.000 la semnătură, că i se dau 15.000 nu știu pentru ce, că e o oportunitate și altele. Mi-a destabilizat tot vestiarul.

 Vorbește toată ziua că el vrea zeci de mii de euro, că nu vrea să mai joace. A reușit să distrugă toată munca. Nu știu care e viitorul lui Nistor, nu respectă nimic din ce îi spun. Din păcate, greșește mult. Când a venit în vestiar, căpitan la Dinamo, și mi-a zis că vrea să plece la Steaua, a căzut cerul pe mine! Nu s-a mobilizat deloc, mi i-a tocat psihic și pe cei mici!".

Vezi și: Bratu are un atu: clauză anti-demitere în contract » Ce s-a întâmplat la antrenamentul de azi și cine poate conduce echipa în Cupă

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (22)
10156153167394184
Silviu Stochita  •  22 Septembrie 2018, 23:56

Marele fotbalist Nistor... Ce a ajuns Dinamo... Mai bine il dadeau la FCSB

lucghencea
lucghencea  •  22 Septembrie 2018, 22:15

La STEAUA primeai 2000-3000 de lei in liga 4 pe luna domnu' mercenar Nistor insa la fecefecesebe esa prindeai doar doua trei jocuri dupa care lustruiai banca cu lunile mercenarule . Uite asa distruge becali concurenta si in sport si pe oricine ii sta in cale prin coruptie si coruptibilitate . banii v-au luat mintile si becali ride de voi si distruge fotbalul din Romania prin tentati imorale si non-fairplay ca orice baiat destept care stie sa se descurce si stie doar sa distruga si nu stie sa respecte decat teancurile de bani .

520143398153430
Pavel Radu  •  22 Septembrie 2018, 20:26

Pleaca *** !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează