FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - SEPSI 0-0

DINAMO - SEPSI 0-0 // Nistor, criticat după jocul cu Sepsi: "Nu știu cât îl duce capul, dar a dat un antrenor afară" + Sfaturi pentru Niculescu

Foto: Raed Krishan
Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 septembrie 2018 09:42

Fostul fotbalist Alexandru Boc, 72 de ani, l-a criticat pe căpitanul dinamovist Dan Nistor pentru că nu și-a mobilizat coechipierii după plecarea lui Florin Bratu și îi oferă câteva sfaturi noului tehnician, Claudiu Niculescu, după 0-0 cu Sepsi.

"Nu e posibil așa ceva. Ai dat un antrenor afară (n.r. despre Nistor). Acum trebuia să-și mobilizeze colegii și să le spună să câștige, să-i ambiționeze. Nu știu cât îl duce capul, dar a dat un antrenor afară totuși. Eu în locul lui Claudiu i-aș duce pe jucători undeva la munte și aș face o pregătire fizică", a declarat  Sandu Boc, la TV Digi Sport.

Ex-dinamovistul George Galamaz a vorbit și el despre noul antrenor al "câinilor": "Lucrul pozitiv după acest meci cred că rămâne faptul că noul antrenor n-a luat gol. Îl știu foarte bine pe Niculescu, știu cum lucrează. Mă bucur că elevii lui au înțeles ce li s-a cerut".


a fost nota primită de Dan Nistor din partea Gazetei Sporturilor după meciul de aseară

Citește și: Hanca și omul adus de Bratu, cei mai slabi cu Sepsi » Ce notă a primit Claudiu Niculescu și cine a fost cel mai bun jucător de pe teren

Dan Nistor, mesaj către contestatari + Ce spune despre Claudiu Niculescu

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
zidane92
zidane92  •  29 Septembrie 2018, 13:46

Plecati cu toții, lăsați-ne , faceți de râs în frunte cu acest *** zi de zi numele Dinamo!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

andy_dm
andy_dm  •  29 Septembrie 2018, 13:00
Postat de Kiss Péter pe 29 Septembrie 2018, 11:17

Dinamo de mult nu mai este o echipa redutabila.SEPSI OSK depaseste la toate capitolele !

Din pacate ai dreptate, daca vorbom de prezent. Dar cu Clau gol antrenor si cu 2-3 transferuri bune facute la iarna o sa trecem peste Sepsi

babahuda
babahuda  •  29 Septembrie 2018, 12:26
Postat de Kiss Péter pe 29 Septembrie 2018, 11:17

Dinamo de mult nu mai este o echipa redutabila.SEPSI OSK depaseste la toate capitolele !

mai ales sta f bine la capitolul AUTOBAZA .

Vezi toate comentariile (7)
Comentează