FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Nistor şocat de declaraţiile lui Becali: "Steaua e Steaua, dar nu vin în genunchi" :X

Articol de GSP - Publicat joi, 16 mai 2013 00:00 / Actualizat joi, 16 mai 2013 17:35

Dan Nistor, mijlocaşul celor de la Pandurii, s-a arătat deranjat de reacţia lui Gigi Becali, care a spus că: "la Steaua trebuie să vii în genunchi atunci cînd eşti dorit".

"Steaua este Steaua, dar nu pot veni în genunchi acolo. Orice jucător vrea să joace la Steaua, dar e prea departe să merg în genunchi la această echipă. Eu nu m-am simţit jignit, dar mi s-a părut un gest urît. Ca şi cum Steaua e Dumnezeu.

Mi s-a părut foarte jenantă această declaraţie. Şi cu Maxim a fost la fel dacă vă aduceţi aminte, au fost nişte discuţii urîte şi el le-a dat peste nas. Mă bucur pentru el şi pentru ce a reuşit", a spus Dan Nistor la sportro.

Mijlocaşul ia în calcul şi prelungirea contractului cu Pandurii, în ciuda ofertelor pe care le are: "Sînt şanse să rămîn şi din vară, aşteptăm să ne calificăm în Europa şi apoi să discutăm. M-am simţit bine 3 ani aici şi sper să mă înţeleagă domnul Condescu în vară şi să fie bine pentru ambele părţi", a adăugat Nistor.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (110)
gazistu
gazistu  •  18 Mai 2013, 16:57

si pandurii sunt pandurii na, echipa de europa league, bravo

varanga53
varanga53  •  17 Mai 2013, 12:47
Postat de andy56 pe 17 Mai 2013, 11:28

lu' reghe nu-i pare rau, sezonul ce va veni o sa castige mai mult......la pariuri ("prietenii" stiu de ce...., Mile, ce zici?)

Mile zice ca esti un mare bou !

varanga53
varanga53  •  17 Mai 2013, 12:46

Chiar nu pricepeti ? Boul de Becali vrea ca toti jucatorii doriti sa vina in genunchi la "el" ! In mintea circopitecului , "el" este Steaua !

Vezi toate comentariile (110)
Comentează