FOTBAL  »  Superliga  »  MERCATO

Noi achiziții la ACS Poli înainte de duelul cu Petrolul » Săgeți către o altă contracandidată

Articol de - Publicat miercuri, 24 februarie 2016 14:42

Timișorenii și-au prezentat azi ultimii trei sosiți: englezul Ross Jenkins, israelianul Bar Aharoni și portarul italian Lys Gomis. Cu ACS Poli se mai pregătește un atacant britanic, Alex Nimely, dar Florin Marin nu a luat încă o decizie asupra lui.

Bar Aharoni (21 ani) vine sub formă de împrumut de la Bnei Yehuda, după ce a evoluat ultima dată la Maccabi Yavne în eșalonul secund. În toamnă a avut 16 prezențe și patru goluri marcate.

”E un jucător tânăr, care evoluează în banda dreapta, nu aveam dublură pe post, am acoperit 99% din posturi astfel, aparține de Bnei Yehuda. Are și pașaport maghiar”, a spus Daniel Stanciu despre noua achiziție.

”Sunt mulțumit să fiu aici, sper să avem succes. E prima dată pentru mine în România” Aharoni

Lys Gomis (26 ani), ultima dată la Frosinone, e și el împrumutat cu opțiune, de la FC Torino. ”Sunt mulțumit de această posibilitate. Sper să dau o mână de ajutor la salvarea echipei. Mă pun la dispoziția antrenorului. Normal e competiție mereu în fotbal, toți colegii mei sunt valoroși. E formația care m-a dorit în mod concret”, și-a explicat italiano-senegalezul alegerea.

Ross Jenkins (25 ani) a venit liber de la Crawley și evoluează pe postul de mijlocaș central. ”Sunt încântat să fiu aici, sper să ajut echipa și să mă ajute și pe mine în carieră. Dar ne concentrăm pe următoarele meciuri… Nu știam multe de România. Jucam în Anglia la Watford și Crawley, e prima dată în afara Angliei. E important pentru mine, e un stil diferit, învăț ceva în fiecare zi despre colegi. Sunt 100% fizic, de doi ani de zile sunt așa, sper să joc câteva meciuri și să evoluez bine”, a conchis Jenkins.

Timișorenii se pregătesc pentru duelul cu Petrolul, meci în care nu vor putea miza pe Gabriel Cânu, fundașul ar putea rata și play out-ul dacă se operează. În schimb, e așteptat în primul 11 Robert Elek.

Daniel Stanciu a trimis azi o săgeată către o altă contracandidată, FC Voluntari, văzută mai puternică de când Dumitru Dragomir se află în conducere.

”Mie mi s-a părut ciudat că Voluntariul a avut împotrivă partru faze la care se putea acorda penalty și nu au fost acordate. Cei de la Steaua nu au protestat... Am spus că la faza cu Bărbuț din meciul cu noi a fost o întâmplare. La faza cu mâna ridicată noi am primit penalty la Artean în meciul cu Steaua”, a subliniat Stanciu.

Partida ACS Poli Timișoara - Petrolul Ploiești se dispută vineri, de la ora 20.30 (Digi Sport, Look TV, Dolce Sport), în etapa a XXVI-a a Ligii I, ultima a sezonului regulat.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează