FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Noi detalii în scandalul de dopaj de la Astra » Ce se întâmplă cu Fatai, Seto și Ioniță II, care fac tușa de 4 luni

Articol de GSP - Publicat joi, 14 ianuarie 2021 23:00 / Actualizat joi, 14 ianuarie 2021 23:45

Cristian Balaj, 49 de ani, președintele ANAD (Agenția Națională Anti-Doping), anunță că Alexandru Ioniță (26 de ani, mijlocaș ofensiv), Kehinde Fatai (30, atacant) și Takayuki Seto (34, mijlocaș central) rămân în continuare suspendați, în contextul scandalului de dopaj.

  • GSP a publicat în septembrie 2020 fotografii cu 3 jucători ai Astrei (Fatai, Seto și Ioniță) care primeau vitamine prin perfuzie în venă, la clinica soțului Andreei Berecleanu. Imaginile au ajuns și la ANAD, iar agenția condusă de Balaj i-a suspendat provizoriu pe cei 3 - toate detaliile, AICI.

„Nu particip la ședințele Comisiei de Audiere, n-am voie să intervin. Am fost la sediul instituției, s-a prezentat avocatul azi. Ce s-a discutat nu cunosc, nu am acces în sală. S-a prezentat și un jucător. Nu vreau să vorbesc despre această speță, e în curs de gestionare. Nu vreau să intervin deloc în această etapă a cazului.

Pot să vă spun că am avut procese la Curtea de Apel Ploiești, pentru Fatai și Seto. Am fost acționați în judecată pentru a se ataca decizia de suspendare. Am câștigat. Azi a fost speța Ioniță, la București, s-a dat și decizia. Le-a fost respins apelul celor de la Astr. Instanța a decis că suspendarea a fost acordată corect”, a declarat Balaj la „Digi Sport Special”.

Fatai, Seto și Ioniță stau de 4 luni!

Takayuki, Fatai și Ioniță n-au mai jucat într-un meci oficial din 26 septembrie. Ei nu doar că n-au mai avut voie să bifeze jocuri în competițiile oficiale, dar le este interzis și să se antreneze cu echipa Astrei! 

+3 FOTO
  • Imaginile cu jucătorii Astrei la perfuzii i-au incriminat pe aceștia

Astra riscă excluderea din Liga 1! 

Dacă cei 3 jucători, Kehinde Fatai, Takayuki Seto și Alex Ioniță, care fac obiectul unei anchete din partea Agenției Anti-Doping, vor fi găsiți vinovați și suspendați, atunci Astra Giurgiu va fi dată afară din campionat, fiindcă legea spune că „organizatorul va descalifica echipa respectivă și o va sancționa cu pierderea tuturor punctelor"!

2009e anul în care Astra a promovat ultima oară în Liga 1, iar de atunci a câștigat 4 trofee: titlul, Cupa și de două ori Supercupa

100%a fost procentajul de prezență al Astrei în play-off-ul celor 5 ediții de Liga 1, în aceeași situație s-a mai aflat o singură altă echipă, FCSB

Match Preview FCSB - Astra

Citește mai multe știri din Liga 1:

FCSB mută atenția asupra rivalei: „A jucat în zonă galbenă în România. E adevărat sau nu?”

Hermannstadt vrea un antrenor român în locul lui Ruben Albes. Cine e în fruntea listei

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
140611874433994
Sandu Pintilie  •  15 Ianuarie 2021, 09:33

Becali a spus ca ei fac asta tot timpul! Mai mult, handbalistele suspendate pentru dopaj au spus ca se "tratau" la baza FCSB din Berceni!!!

parpalache
parpalache  •  15 Ianuarie 2021, 07:54
Postat de Manu Ion pe 15 Ianuarie 2021, 07:29

Ma intreb daca se intampla la FCSB asa ceva ce scandal facea la tv. Decebalus Radulescu.Dan Udreanu,Moraru etc.... Acum constat ca nimeni nu zice nimika !!!! Oare de ce ????

Fiindca e „fumata” demult!Ar trebui sa te intrebi de ce a fost dezgropata” tocmai cum-in plin scandal cu potlogariile„ursului”?

939271716140965
Manu Ion  •  15 Ianuarie 2021, 07:29

Ma intreb daca se intampla la FCSB asa ceva ce scandal facea la tv. Decebalus Radulescu.Dan Udreanu,Moraru etc.... Acum constat ca nimeni nu zice nimika !!!! Oare de ce ????

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close