FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Noi dezvăluiri despre situația lui Omrani: "Și-a recunoscut semnătura! El a luat bani potrivit noului contract. E clar că FCSB a pus acel avocat"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 mai 2018 12:01

Bogdan Mara, directorul sportiv al celor de la CFR Cluj, a reacționat după ce expertiza grafologică a demonstrat că Billel Omrani nu a semnat prelungirea contracului cu echipa ardeleană (Detalii aici).

Oficialul clujenilor spune că CFR Cluj va folosi toate modalitățile pentru a demonstrat că atacantul francez de 24 de ani a semnat acest contract și îi acuză pe cei de la FCSB.

"Vom vedea ce se va întâmpla la Comisie, azi este termen și se va judeca acest caz. Noi suntem convinși că Omrani este cel care a semnat acest contract, chiar daca el nu își amintește sau nu vrea să își amintească. În momentul in care a semnat acest contract, clubul era în insolvență. Acest contract există în 3 exemplare semnate de el, are 14 pagini și trebuie semnat pe fiecare pagină. Cât de nebun să fie cineva ca să imite semnatura lui Omrani pe 14 pagini, câte 3 exemplare?

El este influențat de un impresar, un apropiat de-ai lui, care nu a fost împreună cu el când s-a semnat acest contract. A apărut vara trecută și vrea să obțină niște bani. S-a dus la Gigi Becali și i-a făcut o propunere. FCSB i-a puns un avocat la dispoziție lui Omrani. Este clar că Dan Idita (n.r. avocatul jucătorului) este pus de FCSB să-l ajute pe Omrani în acest caz. Au fost și discuții cu jucătorul, iar asta nu e normal, având în vedere că Omrani are contract cu noi.

Omrani avea 5.000 de euro pe lună și a semnat un nou contract, de 5.500 plus bonusuri. În acest sezon a primit salariul după contractul nou. Și a fost mulțumit, nu a comentat. De când a apărut acest impresar, lucrurile s-au schimbat. La Ligă, la prima ședință, l-au întrebat pe Omrani dacă își recunoaște semnătura și a spus că da. El nu știa că în fața lui e contractul pe care îl contestă. După aceea a tot încercat să se scuze. Lucrul acesta este consemnat la Ligă", a declarat Bogdan Mara la Pro X.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (57)
100002473541087
Danut Ognean  •  23 Mai 2018, 20:51

ate manevre gigiste!fortza dinamo!fortza cdr

satyricon
satyricon  •  23 Mai 2018, 18:12
Postat de smdb pe 23 Mai 2018, 14:54

Sa tii cu dinamo, si sa le spui altora "bai saracie" :))))))... asta inseamna sa traiesti sa fii mafiot :))))

:))))))))))))))))))))))))))

satyricon
satyricon  •  23 Mai 2018, 18:10
Postat de ucluj2011 pe 23 Mai 2018, 15:47

Doamne!!!... cîte încurcături... cîte ordinării și minciuni și mînării... deabia aștept să dispară de pe fața Pămîntului FCSB-ul și să nu mai fim nevoiți să vedem și să înghițim acest personaj lugubru și de pro/as/tă calitate pe nume Gigi Becali.

Te refereai de fapt la mânăriile, *** Ai facut o confuzie, nu e nimic, se mai intampla.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (57)
Comentează