FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Noi probleme la Astra » Ioan Niculae cere intrarea în insolvență a clubului

Articol de GSP - Publicat joi, 07 ianuarie 2016 13:35

Situația la Astra este tot mai complicată, iar problemele financiare sînt tot mai mari, jucătorii giurgiuvenilor fiind neplătiți de mai multe luni.

Pentru clubul giurgiuvean a apărut o nouă problemă, după ce patronul Ioan Niculae a cerut, prin firma sa de pază, intrarea în insolvență a clubului, din cauza unor datorii.

Firma deținută în proporție de 80% de Niculae este în insolvență din iulie 2015, avînd datorii de 33,67 milioane de lei. Astfel, firma este obligată să facă tot posibilul pentru a recupera toate creanțele, acesta fiind motivul pentru care s-a cerut insolvența Astrei, potrivit supervizor.ro.

 astra cerere insolventa

Foto: Supervizor.ro

Pe 9 februarie, Tribunalul Giurgiu va judeca cererea de intrare în insolvență a Astrei.

"Este o firmă de-a noastră și este anapoda. Cred că asta a fost procedura. Am primit o notificare că această firmă a cerut intrare în insolvență. Nu există pericolul ca Astra să intre în insolvență. Noi am mai avut teremene de acest gen și am plătit datoriile" Petre Buduru, președinte Astra

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (14)
enough
enough  •  07 Ianuarie 2016, 16:55

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

steaua1986forever
steaua1986forever  •  07 Ianuarie 2016, 16:45

Era un exaltat cu emblema lui dinamo in dreapta care imi spunea el "sigur" ca astra are "un meleon" datorie si ca daca il vinde pe Sarmaluta, gata....revin sa se bata la titlu. Eu i-am explicat lui ca numai datoriile facute public (nu catre terti, ma refer strict la alea catre Finantele Publice) sunt intre 4 si 5 milioane de euro, deci trebuie sa vanda TOT, nu doar toti jucatorii (inclusiv stadionul) ca sa acopere aceste datorii, el tot ii dadea una si buna ca il cumpara arabii pe Sarmaluta si gata, Sumudica se bate la titlu. Nu am inteles niciodata dragostea asta securistica intre astra si dinamo, dar avand in vedere ca patronul astrei e un fost tablagiu *** de la Secu (ajuns miliardar "cinstit" dupa revolutie), intr-un fel se intelege.....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1455370071422773
Mihaela Racu  •  07 Ianuarie 2016, 16:40

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează