FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Noul stadion Dinamo rămâne un vis! Anunțul făcut de CNI: varianta Velodromului a picat definitiv

Articol de GSP - Publicat luni, 19 august 2019 18:41

Construirea noului stadion al lui Dinamo se tot amână. 

Compania Națională de Investiții a emis un comunicat prin care anunță că reprezentanții clubului Dinamo trebuie să rezolve problemele juridice pentru care nu s-a găsit o soluție nici până acum. 

Deși se vorbea inițial despre un plan de rezervă ce promitea construirea stadionului pe locul Velodromului, CNI anunță că această variantă nu este posibilă. 

„Cu privire la obiectivul de investiții «Stadion nou pentru CS Dinamo Bucureşti», menționăm că pe amplasamentul actualului stadion există probleme de natură juridică care la acest moment fac imposibilă predarea obiectivului de investiții către CNI SA în vederea realizării acestuia. 

De asemenea, precizăm faptul că varianta construirii noului stadion pe actuala locație a velodromului a fost studiată, însă au rezultat o serie de impedimente de natură tehnică în ceea ce privește accesul precum și evacuarea persoanelor în/din stadion dar și probleme legate de distanța față de limita de proprietate a vecinătăților. Totodată, au fost semnalate la CNI sesizări atât ale unor asociații sportive cât și ale locuitorilor din zona limitrofă vis a vis de construirea noului stadion pe amplasamentul velodromului. 

CNI, alături de toți factorii implicați în derularea lucrărilor pentru acest proiect va depune toate eforturile astfel încât această investiție să se materializeze, însă acest lucru va fi posibil numai după clarificarea de către CS Dinamo a aspectelor de natură tehnică și juridică”, au anunțat reprezentanții CNI.

VEZI ȘI:

Cosmin Matei revine la Dinamo după trei ani! Dănciulescu l-a convins să semneze

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (28)
cneius
cneius  •  19 August 2019, 21:33

Nici tancurile sovietice nu mai fac ordine in tara asta, ne ducem de ripa intr-un mod accelerat

redbuldog
redbuldog  •  19 August 2019, 21:16

Procurorul are un articol interesant,pe tema asta in Fanatik..!Inclin partial,cu informatiile trunchiate pe care le am,sa-i dau oarecum dreptate,Dinu sustine ca principalul vinovat este MI,binenteles cu ,,ajutorul" politicului,acolo e buba,Badea e doar un pion,gen Dinca in cazul Caracal!

tandd
tandd  •  19 August 2019, 21:13
Postat de boierasul pe 19 August 2019, 20:49

trebuie verificat cum a intrat in posesia acelor proprietati si daca a fost LEGALA afacerea

simplu.....i l-a facut cadou nastase printr-o ordonanta de urgenta)))))rad si curcile de noi

Vezi toate comentariile (28)
Comentează