FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Noul transfer al lui Dinamo a fost în mijlocul unui scandal » De ce l-a suspendat federația din Africa de Sud

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 septembrie 2016 14:30

Dinamo a realizat ieri transferul lui May Mahlangu, un mijlocaș din Africa de Sud.

În 2014, Mahlangu a fost în centrul unui episod interesant. Mijlocaşul a fost convocat la echipa naţională a Africii de Sud în vederea unei "duble" cu Sudan şi Nigeria, din preliminariile Cupei Africii pe Naţiuni.

Jucător la Goteborg la acea vreme, Mahlangu a trimis un e-mail staff-ului tehnic în care a explicat că nu vine pentru cele două meciuri, simţindu-se obosit.

Preşedintele Federaţiei de Fotbal Sud African, Dennis Mumble, l-a suspendat atunci pe Mahlangu, declarând în acel moment: "Nu vom accepta niciun individ care nu ia în serios convocările echipei naţionale". Între timp, noul mijlocaş dinamovist a fost iertat şi convocat în continuare la acţiunile echipei naţionale.

2 goluri
în 16 meciuri a marcat Mahlangu pentru Africa de Sud

 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (46)
babahuda
babahuda  •  09 Septembrie 2016, 18:36
Postat de utraian pe 09 Septembrie 2016, 18:14

Babahuda cel mai tare din parcare, cu idol care refuza sa vina la Dinamo la 75 de ani... Ahahaha spune tot asta ma

oare cine ori fi acesti 2 jucatori ..ce sunt ,dinamoviusti ,stelisti? Doi români sunt printre cei mai longevivi stranieri din Serie A

babahuda
babahuda  •  09 Septembrie 2016, 18:30
Postat de utraian pe 09 Septembrie 2016, 18:07

Tu vb ma de arogante? Tu care-ai lasat-o pe prof de romana sa-ti puna absente peste absente si vii aici, curat si uscat? Papi rahat la greu si esti si clona. Lasa abureala , eu nu vin cu Hooba-Booba pe aici. Cine esti, ce vrei?

tu vorbesti de clone ?sunt cine sunt si asta imi ocupa tot timpul ..tu ai aflat pana in ziua de azi cine esti ..la atea clone cate ai cred ca ti-ai pierdut identitatea ..o cauti dar ?! NIMIC ..un nimic care consuma oxigenu ..ai intrat in fibrilatie mentala ,,ai inceput sa scrii cum te kci ,de 10 ori unu dupa altu?

babahuda
babahuda  •  09 Septembrie 2016, 18:27
Postat de utraian pe 09 Septembrie 2016, 18:14

Babahuda cel mai tare din parcare, cu idol care refuza sa vina la Dinamo la 75 de ani... Ahahaha spune tot asta ma

????????????????????

Vezi toate comentariile (46)
Comentează