FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Noutăţi din Giuleşti » Întîlnire de taină Angelo Massone şi suporteri! Prima revoltă: "Eu văd că nu pot face nimic, cred că mă retrag!"

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 iulie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 20 iulie 2014 14:18

Angelo Massone pare mai aproape ca niciodată să preia Rapidul. Italianul a avut aseară o întîlnire cu suporterii şi le-a prezentat acestora intenţiile sale. La şedinţă a luat parte şi brazilianul Ze Maria, care ar urma să fie noul antrenor.
Preşedintele Nicolae Manea n-a luat parte la întîlnire şi, dezamăgit că e dat la o parte, ia în serios varianta să se retragă.

"Ştiam că se întîlnesc, dar n-am participat la discuţie. Probabil că vom afla mîine ce se va întîmpla, cînd vom discuta cu doamna administrator judiciar.

Din cîte ştiu eu au fost cedate ceva acţiuni către suporteri, deci trebuie să fie şi ei de acord.

Şi Ze Maria a fost prezent la acea întîlnire. Am discutat şi eu cu el la meci, dar mai mult nu pot face. Cît sînt eu de preşedinte, fără doamna administrator eu nu pot lua nici o decizie. În condiţiile astea probabil că eu o să mă retrag. Dacă se poate lucra ca la un club de fotbal normal, pot continua, dar altfel, n-are rost.

Doamna Andronache a fost impusă de un judecător, dar la fotbal ne pricepem noi. Poate ea la avocatură, la altceva", a declarat Manea la Dolce Sport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (102)
magura
magura  •  21 Iulie 2014, 10:13
Postat de rossone.ro pe 20 Iulie 2014, 20:55

Prima echipa din Bucuresti care a jucat in rosu si negru a fost Bukarester (1912-1916) echipa fondata de nemtii din Bucuresti. Ar fi indicat ca sa revina o echipa ROSSONERO BUCHAREST acum la 100 de ani. Eu spun ca Spotul Studentesc ar putea sa fie fiind infiintat chiar in 1916 anul in care s-au restras nemtii din cauza declasarii primului razboi mondial. ROSSONERO BUCURESTI suna destul de bine, o echipa neutra a bucurestiului care sa joace pe National Arena si pe un stadion din Sectorul 1 sprijinita de primaria Sector 1 cu cheltuielile adiministrative, o alta semnificatie ar putea fi RO Soccer Sector1 ONE RO - ROSSONERO

Corect, ai dreptate, F.K. (Fussball Klub) Bukarester s-a infiintat in 1912, in 1914 a fost schimbata denumirea in F.C. I.H.C. (International Harwester Company) Bukarester, iar in 1916 s-a desfiintat.

magura
magura  •  21 Iulie 2014, 10:10
Postat de rossone.ro pe 20 Iulie 2014, 20:47

ROSSONERO BUCHAREST or ROSSONERO BUCURESTI 9 litere are Rossonero cat si Bucuresti sau Bucharest RO Sportul Studentesc ONE RO (adica Prima echipa din Romania care inca mai joaca) infiintat in 1916 sau 1919. Sau un alt club RO Soccer Sport ONE RO - ROSSONERO conteaza mai putin de unde vine abrevierea important e sa fie in rosi si negru pe orizontal in genul nationalei Germaniei sau echipelor din brazilia Flamengo sau Recife pentru a face diferenta fatza de echipa milaneza.

Daca te referi la U Cluj, DA, este infiintata in 1919 si inca mai activeaza..

magura
magura  •  21 Iulie 2014, 10:06

Cine a scris acest titlu, este un personaj de toata jena. Se intelege ca se retrage Massone, nu Manea...

Vezi toate comentariile (102)
Comentează