FOTBAL  »  LIGA 1  »  STEAUA

Nu mai vine Tiago la Steaua? O firmă de impresariat a dat 500.000 de € pe drepturile sale de transfer!

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 iunie 2009 00:00

Formaţia Estrela Amadora a decis să vândă drepturile federative ale mijlocaşului Tiago Gomes unei firme de impresariat pentru suma de 500.000 de euro, încercând astfel să găsească resurse pentru a putea continua să joace în prima ligă, informează presa lusitană.

"Drepturile federative ale mijlocaşului Tiago Gomes au fost cedate firmei Servifute, pentru circa 500.000 de euro, iar clubul mai poate primi un imbold financiar consistent în cazul în care jucătorul Alexandre Fernando va fi vândut la Sporting Braga", menţionează sursa citată.

Clubul a trecut prin schimbări majore în ultima vreme, conducerea sa administrativă fiind schimbată aproape în întregime. Oficialii clubului încearcă acum să găsească sprijin financiar şi din partea unor investitori privaţi, pentru a putea continua să joace în prima ligă din Portugalia.

Tiago Gomes a fost împrumutat de Estrela Amadora la Steaua, iar la finalul acestui sezon i-a expirat împrumutul. Steliştii puteau să îl achiziţioneze definitiv pe mijlocaş contra sumei de 700.000 de euro, dar patronul Stelei, Gigi Becali, a declarat că nu este dispus să ofere această sumă de bani. Oficialii grupării din Ghencea sperau că jucătorul va deveni liber de contract din cauza problemelor prin care trece clubul său, însă acum dacă mai vor să îl cumpere vor trebui să negocieze cu firma Servifute, care îl deţine pe fotbalist.

NewsIn

Playtech: Doliu în lumea fotbalului. A murit electrocutat în baie, din cauza telefonului mobil


Comentarii (37)
tatutzu
tatutzu  •  26 Iunie 2009, 21:00
Postat de sevilla_1986 pe 26 Iunie 2009, 17:55

@tatutzu-orGAZmele chiar nu iti spun nimic? Spatanul sef trebuie sa stie,doar a carat toata viata lui butelii !

Cuvântul "spatan" nu a fost găsit, dar am găsit următoarele cuvinte apropiate: satan | spartan | spatang | spată | spată | spavan | spătar | spătar daca te referi la Borcea, nu le-a carat el... tu, daca ai o firma de constructii, tu cari sacii de ciment? :)) si, ca titlu informativ, asa, pentru tine, seful lui Dinamo e Badea, nu Borcea... Badea e presedintele CA Dinamo mai documenteaza-te...mai CITESTE(cum spunea Marius Tuca mai deunazi intr-un spot)...

sevilla_1986
sevilla_1986  •  26 Iunie 2009, 17:55

@tatutzu-orGAZmele chiar nu iti spun nimic? Spatanul sef trebuie sa stie,doar a carat toata viata lui butelii !

tatutzu
tatutzu  •  26 Iunie 2009, 17:48
Postat de sevilla_1986 pe 26 Iunie 2009, 17:21

@tatutzu-orgazmele sunt o placere,oftica e o boala! Echipa din GROAPA e ofticata rau!

eu nu sunt ofticat, ci suparat ca Dinamo a pierdut campionatul... voi sunteti fericiti ca ce? ca ati "prins" E.L.? :)) se scrie "orgasme"... dar nu ma pun cu tine ca vad ca ai mintea odihnita...

Vezi toate comentariile (37)
Comentează