FOTBAL  »  Superliga  »  

"Nu mai vreau să fiu înjurat de oltenii mei!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 februarie 2008 00:00

Eugen Trică a fost precaut în declaraţii înaintea partidei cu Univeristatea Craiova, pentru că nu mai vrea să fie înjurat de olteni

"Întîlnim o echipă imprevizibilă. Univeristatea Craiova poate cîştiga azi un meci cu 4-0 apoi să piardă la acelaşi scor. Poate cîştiga în faţa oricărei echipe, precum Steaua, Dinamo sau chiar CFR.

Mai multe nu vreau să spun despre acest meci pentru că iar o să-mi fie interpretate declaraţiile în presă. Mă puneţi iar în gura oltenilor mei şi o să mă înjure din nou. Nu mai vreau să fiu înjurat", a declarat Trică. În meciul-tur dintre cele două formaţii, Eugen Trică a avut un conflict cu cîţiva membrii din galeria oltenilor.

sursa cfrmania.ro

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
 •  22 Februarie 2008, 22:19

bah trica ,tu ar trebui sa ii multumesti toata viata CRAIOVEI pt ce ai ajuns si tu si mai multi care au uitat de unde au plecat ,au uitat cine i-a lansat in fotbal,dar tu esti un gunoi la fel ca si ceilalti!!!FORZA STIINTA!!!

 •  22 Februarie 2008, 19:28

romanii, un popor de golani

 •  22 Februarie 2008, 17:55

fututi gura matii de tigan coclit si imputit mai tii minte knd ai dat golu in tur cum ai incept sa injuri suporterii??? pisamas pe natia ta de colcitura ai pretentii sa nu te injure lumea zdreanta ordinara ce esti

Vezi toate comentariile (11)
Comentează