FOTBAL  »  Superliga  »  CFR-CLUJ

“Nu sînt fraierul Federaţiei!”

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 aprilie 2008 00:00

Trică şi-a luat gîndul de la Euro şi şi-a rezervat biletele de vacanţă.

La o zi după ce s-a calificat în finala Cupei cu CFR, Eugen Trică a făcut un anunţ-şoc. “Nu-mi mai amintiţi de naţio­nală! Să mă lase toţi cei de la Fede­raţie, care văd că au început să mă ia la mişto! Nu sînt fraierul nimănui!”.

Iritat că selecţionerul l-a igno­rat la ultimele acţiuni, golgeterul CFR-ului a spus ieri: “Mi-am luat deja gîndul de la o convocare pen­tru Campionatul European. Mi-am cumpărat bilete de vacanţă, voi pleca împreună cu familia. Nu regret deloc. Să ne ve­em fiecare de trea­ba noas­tră, aşa e cel mai bine”.

Trică spu­­ne că vrea să se con­centreze exclusiv pe finalul de se­zon al echipei sale. “Sîntem favoriţi la titlu, Steaua va mai pierde 6-7 puncte pînă la final. Pînă de Paşte vom fi iar pe primul loc. Avem şanse mari să facem eventul”.

15.000 de euro pentru Cupă
Clujenii vor încasa 15.000 de euro dacă vor reuşi să ia Cupa Timişoreana. Prima pentru cîştigarea campionatului este de 50.000 de euro. În cazul în care feroviarii vor ocupa locul al doilea, vor primi numai 25.000 de euro. “Vom trata foarte serios finala fiindcă avem şansa cîştigării primului trofeu din istoria lui CFR”, a spus Iuliu Mureşan.

4 meciuri a jucat Trică la “naţională”, ultimul fiind Bul­ga­ria - România 1-0, în noiembrie 2007

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (135)
 •  19 Aprilie 2008, 07:36

daca nu mai e la steaua trica nu mai joaca la nationala cum zice becalica daca vine pancu la steau poate joca si la nationala trica e bun jucatot e la fel ca mutu da ce sahivu zic ca da nicolita e de nationala sau ai sa fim seriosi acuma da la timisoara sin si acolo buni a intaleg daca nu esti din bucuresti nu poti sa joci la nationala am intales acuma adica nu ai valoare cum zice fraeru de radoi ca si alase crede fotbalist mare ca mutu sau chivu doi buni in romania

 •  18 Aprilie 2008, 23:20

voi chiar nu intelegeti un fapt!!! pai pe ce post joaca trica??? de ce il comparati ci nicolita care joaca pe alt post???? chiar asa mult fotbal stiti???e cumva inchizator???? in locul lui ov petre?? numai analfabeti pe siturile astea.....

 •  18 Aprilie 2008, 22:09

poate.k nu se compara cu mutu...dar vreti sa ziceti..k dica....ov petre..,nikolitza...is peste trica..,,,hai sa fim seriosi..!ork nime nu il poate contesta pe pitzi..DEOCAMDATA>>ork..sunt multi jucatori..peste..aia pe care i tot cheama.:-j

Vezi toate comentariile (135)
Comentează