FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Nume-surpriză pe lista lui MM Stoica: "L-am vrut în primul lui an în Liga 1" » Directorul sportiv și Reghecampf au clarificat situația transferului lui Budescu la Steaua

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 martie 2017 16:48

MM Stoica și Laurențiu Reghecampf au vorbit despre transferurile pe care au vrut să le facă Steaua, dar și despre posibila implicare a lui Gigi Becali în campania de achiziții. 

Directorul sportiv a recunoscut că l-a avut pe Ovidiu Hoban pe listă în trecut, în timp ce antrenorul a completat discuția, incluzând discuțiile despre Budescu din iarna trecută, dar și din această pauză competițională. 

"Sunt jucători pe care i-am propus noi, sunt jucători pe care i-a observat el (n.r. Becali) și a vrut să-i transfere. Sunt jucători pe care nu-i cunoștea și l-am rugat să se uite la ei. Pe unii i-a luat, pe unii nu. Pe Hoban am vrut să-l iau la Urziceni, după primul an al lui în Liga 1.

Nu a vrut să plece. Nu l-a lăsat Pustai (n.r. antrenorul din acea vreme al lui Gaz Metan) să plece. Costa puțin, nu a vrut", a zis MM la conferință.

Acesta a fost completat de Reghecampf, care a vorbit despre Budescu: "Puteți să-l întrebați și pe el. Am avut o discuție cu el în iarnă, la mine acasă. Acum un an de zile, înainte să plece în China. I-am zis că-l vreau mult, și patronul îl voia. Partea financiară pe mine nu mă interesează. Atunci MM nu era. Apoi a venit MM, când au fost din nou discuții cu Budescu, el a fost singurul om care a discutat cu el. Nu ne-am opus niciodată ca Budescu să ajungă la Steaua".

MM a adăugat: "A fost o singură problemă legată de faptul că el putea veni doar 3-4 luni. Era accidentat atunci. I-am zis atunci lui Gigi că nu știu dacă are vreun sens să-l luăm acum pentru că până se reface, joacă o lună și pleacă iar în China. S-a întâmplat apoi ca la ultima fază a meciului cu Astra noi să avem 5 contra 3, Popa să dea în blocaj, Bourceanu să alunece, Enache să plece pe fentă și Budescu să ne dea gol".

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (5)
montgomerry
montgomerry  •  03 Martie 2017, 19:48

3x3x3 ?.*** chiar a luat-o razna rau de tot.Ce i-or fi facut aia in puscarie? *** *** ***?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1616362188580443
Dan Dumitrescu  •  03 Martie 2017, 18:52

Ce tot aburiti cu transferurile astea, nu realizati cat sunteti de penibili? Eu zic ca ar fi mai bine ca oierul sa lase balta mizeria asta de fcsb cu cruci pe piept (un fel de Mistic Club) si sa ia Astra la pachet, nu bucata cu bucata. Asa vor intelege si suporterii cu cine tin de fapt!

baba_yaga
baba_yaga  •  03 Martie 2017, 18:02
Postat de zakh pe 03 Martie 2017, 17:54

Astia doi devin personaje de Radio Erevan. Plecati ba odata, impostorilor

Lasă, maică, să (mai) stea ! Măcar, până la sfârșitul campionatului.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează