FOTBAL  »  Superliga  »  STADIONUL "ILIE OANĂ"

O echipă din Liga 1 vrea să joace meciurile de acasă la Ploiești, pe "Ilie Oană"

Articol de - Publicat luni, 15 august 2016 19:12

FC Voluntari, gruparea antrenată de Florin Marin, este nevoită să îşi caute un stadion unde să poată evolua în nocturnă în campionatul aflat deja în plină derulare.

Una dintre variantele agreate ar fi arena "Ilie Oană" din Ploieşti acolo unde, foarte probabil, vor juca jucătorii Petrolului 52 în campionatul judeţean Prahova.

"Cei de la FC Voluntari au venit la Ploieşti şi au studiat minuţios arena. Urmează ca în cel mai scurt timp să ne facă o adresă oficială în vederea închirierii stadionului", a punctat, pe această temă, Cezar Stoichiciu, directorul CSM Ploieşti, care are în administrare arena "Ilie Oană".

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (14)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  15 August 2016, 23:44

articol interesant era daca mutarea se face pentru ca Voluntari sa joace in nocturna undeva sau din cauza lucrarilor la stadion ca vor sa-si puna ei nocturna. Pentru ca daca din bani publici s-a facut un stadion fara noscturna degeaba atunci avem o problema.

haideusicfr
haideusicfr  •  15 August 2016, 23:19
Postat de un_gazar pe 15 August 2016, 23:10

Pe Ilie Oana joaca Petrolul si atat.Daca apar *** care au invadat liga 1 or sa isi blesteme zilele.Vom juca in liga 4 cu de cateva ori mai multi spectatori decat media din liga 1.

Am uitat de Ploiesti,Pitesti,in *comentariul* anterior.In Anglia unde nu se fura bani doar echipe din orase mari ajung in campionat.Cu stadioane ,nocturne ,suporteri,etc.

haideusicfr
haideusicfr  •  15 August 2016, 23:16
Postat de blatistu49 pe 15 August 2016, 22:35

desfintare a si scoaterea comunelor din Blatiada

Ce suporteri are Voluntariul la Ploiesti? O Chestie numai...

Vezi toate comentariile (14)
Comentează