FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

O noua problemă pentru Ionuț Negoiță la orizont: datoria lui Dinamo ar putea ajunge la o sumă uriașă » Cazul e la Tribunal

Articol de GSP - Publicat sambata, 26 octombrie 2019 13:27

Dinamo se află într-o situație financiară extrem de complicată, motiv pentru care Ionuț Negoiță nu are cumpărători pentru club. Echipa roș-albă ar putea avea de suferit în continuare, iar datoria ar putea crește.  

Surse din fotbal susțin că datoriile totale care ar exista în acest moment la Dinamo sunt de peste 5 milioane de euro. Acesta ar fi de fapt lucrul care l-a speriat cel mai mult pe Florică. Deși Negoiță a declarat în mai multe rânduri că există doar câteva datorii curente către firmele din grupul RIN, de aproximativ un milion de euro, suma ar fi, de fapt, de 5 ori mai mare! 

Vine și cazul „Dorin Rotariu” din urmă 

O altă problemă care l-a speriat pe Florică este cazul Dorin Rotariu. Mijlocașul a fost vândut de Dinamo în 2017 la FC Bruges, în schimbul a 2,2 milioane de euro. Conform actului de vânzare-cumpărare făcut de „câini" cu Poli Timișoara, în momentul aducerii lui Dorin în Ștefan cel Mare, roș-albii ar fi trebuit să le dea bănățenilor 50% din suma vânzării.  

Adică 1,1 milioane de euro. Negoiță nu a făcut acest lucru, societatea pe care activa Poli Timișoara a intrat în faliment, iar acum este pe rol un proces prin care Dinamo se judecă cu creditorii Timișoarei. Dacă Dinamo pierde procesul definitiv, va apărea în contabilitatea clubului o nouă datorie de peste un milion de euro. 

Citește și: 

Ionuț Negoiță vinde tot ce poate sau pasează „mortul”! Care sunt variantele de urgență ale finanțatorului 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (26)
ray51
ray51  •  27 Octombrie 2019, 06:45

Ce fel de management aplica acest Negoita??? Doar relatiile l-au ajutat sa scoata Dinamo din ... faliment? Cine se fac vinovati de mascarada iesirii din insolventa?

952030968311337
Pavel Danut  •  27 Octombrie 2019, 02:19
Postat de doomsday2000 pe 26 Octombrie 2019, 16:43

Nu mai scrieți urât de dinamo și Negoiță că se revoltă rinamoviștii

Învață să scrii Dinamovişti şi atunci comentează,vezi tu de echipa ta fără stadion şi palmares şi de meciurile aranjate de gigel,Animal Planet acolo să comentezi !

albalbastru72
albalbastru72  •  27 Octombrie 2019, 00:12
Postat de jack_the_stripper pe 26 Octombrie 2019, 17:56

Deci și ție tot Steaua (fecesebeaua, cum îi zici tu...) îți stă în gât...

Marturisesc...

Vezi toate comentariile (26)
Comentează