FOTBAL  »  LIGA 1  »  STEAUA

O nouă reacție savuroasă a lui Șumudică după ce Becali a anunțat că-l vrea iar pe Alibec: "Păi, stai, nea patroane"

Articol de GSP - Publicat duminica, 27 martie 2016 10:07

După declarațiile lui Gigi Becali că şi-l doreşte din nou pe Denis Alibec, Marius Șumudică a reacționat în direct la Digi:

"Nu mi se pare normală atitudinea acestui patron, care apare şi vorbeşte de un fotbalist aflat sub contract. Că îl slăbeşte, că are nevoie de un club...

Păi, Alibec nu are club, ce, joacă pe stradă?! Păi, stai, mă, nea patroane, că ai vrut să iei șapte jucători de la Astra şi ai luat unul singur, pe care am vrut eu să ţi-l dau! Uşor, uşor! Atât timp cât e Şumudică la Astra, Alibec nu ajunge acolo. Promit eu! Nu e normală această atitudine, nu mai face tu pe «Oracolul din Pipera»!".

“Iordănescu are fixurile lui. El mizează mult pe muncă pe alergătură. Dacă un jucător nu aleargă... Alibec e talentat, cred că e cel mai bun atacant la această oră. Dar ați văzut că atunci când joacă cu Steaua, nu atinge mingea. El trebuie să slăbească neapărat 5 kilograme și va fi cel mai bun atacant. Pe el îl omoară indolența. El are nevoie să vină la un club... Îl iau eu din vară și îl fac cel mai mare atacant al României” Becali, la televiziunea sportro

Playtech: Anamaria Prodan, mesaj nimicitor pentru Reghe: “Dacă m-aş fi căsătorit cu acest bărbat, el ar fi devenit prim-ministru”


Comentarii (50)
grandetorito
grandetorito  •  29 Martie 2016, 21:29

Ce sa caute asta la Steaua!? La ce pregatire se face acolo, Alibec, oboseste si la sedintele de recuperare.

florin071
florin071  •  29 Martie 2016, 19:27

Si unde e savoarea????***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1059868787404746
Ionel Pomian  •  28 Martie 2016, 13:47

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (50)
Comentează