FOTBAL  »  Superliga  »  CORONAVIRUS

O nouă variantă pentru terminarea sezonului în Liga 2 vine de pe barajul Budeasa: „Nu cred că se pot juca toate meciurile”

Barajul Budeasa, din apropierea Pitestiului FOTO: Financiar press
Barajul Budeasa, din apropierea Pitestiului FOTO: Financiar press

Articol de - Publicat marti, 07 aprilie 2020 19:31

Jucătorii de la FC Argeş parcurg acasă programele de pregătire impuse de antrenorul Ionuţ Badea şi colaboratorii acestuia pe perioada pandemiei de coronavirus. 

Fundaşul dreapta Andrei Tofan (23 de ani), unul dintre oamenii de bază ai echipei, se află la Budeasa în această perioadă. „Stau la curte, mă descurc, mai alerg şi pe la baraj, ne menţinem în formă”, a precizat jucătorul piteştean.

Argeșenii vor play-off pentru promovarea în Liga 1

„Din punctul meu de vedere, varianta ideală ar fi cu play-off și play-out. În play-off să fie 8 echipe și 7 meciuri de care pe care. Cine e mai bun să le câștige și să promoveze în Liga 1.Nu cred că se va merge pe varianta să se joace toate meciurile care au mai rămas de jucat. Ar mai fi încă 14 meciuri, iar dacă am începe campionatul pe 1 iunie, tot ne-am duce până spre finalul lunii august. S-ar intercala cu meciurile din sezonul viitor”, a punctat Andrei Tofan legat de reluarea campionatului. 

O nouă variantă pentru terminarea sezonului în Liga 2 vine de pe barajul Budeasa: „Nu cred că se pot juca toate meciurile”
Andrei Tofan, apărătorul celor de la FC Argeș

FC Argeş se află pe locul 4, cu 38 de puncte, doar unul mai puţin decât CS Mioveni şi Turris aflate pe locurile 2 şi 3.

VIDEO / Starea de urgență a fost prelungită pe teritoriul României

Citește și alte știri din Liga 2:

Izgonit de la Rapid, Daniel Pancu primește oferte pe bandă rulantă » Unde ar putea ajunge antrenorul

EXCLUSIV VIDEO Marica, atac la adresa Dacia: „Nu e normal! Investesc în sportul din Anglia, Italia și SUA, dar în România ZERO!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează