FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Oamenii din fotbalul românesc deplâng situația în care e Hagi: "Dacă își vinde vedetele, înseamnă că închide tot!"

Articol de GSP - Publicat joi, 24 august 2017 20:17

Valeriu Răchită e de părere că Viitorul poate lua calea desființării după ce Gică Hagi a decis să retragă echipa secundă din Liga a 3-a.

"Eu sper ca Viitorul să nu aibă soarta celorlalte două campioane, Oțelul și Urziceni. Dacă Gică își vinde toate vedetele, înseamnă că închide! Dar, la cum îl cunosc, nu cred că va face asta.

Mie îmi pare rău că o echipă frumoasă, cu tineri de valoare, n-a reușit să ajungă mai sus. Mă așteptam să joace în grupele Europa League. Din păcate, la noi în România doar Steaua are pedigree de Europa", a declarat Răchită la TV Digi Sport.

Citește și: Revoluție la Viitorul! Hagi a desființat echipa a doua, dă afară 3 jucători și își vinde ultimele "perle"! » GSP.ro a aflat și motivul din spatele deciziilor șocante

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
pedrogar
pedrogar  •  25 August 2017, 13:57

Este o reteta binecunoscuta. Castigi titlul si distrugi echipa. Imi schimbasem parerea in bine cand am vazut ca munca lui s-a vazut, a dat roade. Din pacate aceasta parere a revenit la cea dinainte dupa ce vad cum isi bate joc de echipa, vinde jucatorii importanti, face figuratie in EL, retrage echipa din liga a III-a. Doar banii conteaza, nu se mai construieste nimic, totul se duce de rapa din pacate. Sperante mai avem dar si ale sunt mici.

badeadorian
badeadorian  •  25 August 2017, 11:09

Hagi a fost un fotbalist colosal. Din pacate doar atat. Caracter mic , antrenor mediocru . Are falsa impresie ca este antrenor de top dar este in centrul conspiratiilor facute sa-i umbreasca din merite inexistente. A facut un proiect frumos cu Viitorul ,dar ...... ca toti 'oamenii de bine' din fotbal , a urmarit castigul imediat si consistent. Daca era bine intentionat si dorea sa faca ceva pentru fotbalul romanesc nu trebuia sa ajunga la vanzare masiva de jucatori si defiintat echipe . Unirea , Otelul si Viitorul ...echipe rechin, construite sa aduca un castig imediat si apoi aruncate la gunoi. Si o realitate cruda : valoarea fotbalului romanesc a ajuns in ultimii 10 ani la statutul de "a treia urna valorica". Desfiintarea centrelor de copiii si juniori , disparitia echipelor fanion din primele doua ligi si aducerea masiva de jucatori ambulanti din alte natii a dus la metastaza fotbalului romanesc. Pacat .

luisharcsa
luisharcsa  •  25 August 2017, 08:44

Asa ese doar *** a luat cinci goluri de la Sporting,City.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează