FOTBAL  »  LIGA 1  »  JIUL

"Obiectiv: formarea unei echipe, nu promovarea"

Articol de GSP - Publicat joi, 05 iulie 2007 00:00

Patronul Alin Simota a anuntat ca gruparea din Valea Jiului nu are ca obiectiv pentru viitorul sezon promovarea in Liga I, ci formarea unei echipe competitive. "Valoarea echipei trebuie sa ceara promovarea, nu conducatorii sa forteze accederea in Liga I. Acum, la Jiul miza e formarea  unei formatii competitive care sa aibe in componenta doar jucatori tineri, de perspectiva, dornici de afirmare si care sa apartina clubului 100 la suta. Vom reveni in prim planul fotbalului atunci cind vom fi puternici si capabili sa ne mentinem la cel mai inalt nivel", a spus Simota.

Sezonul trecut "minerii" au retrogradat in Liga a II-a de pe ultimul loc, fara sa indeplineasca baremul de 25 de puncte. Astfel, in viitorul campionat al esalonului secund, Jiul va incepe cu o penalizare de 5 puncte. Elevii lui Gheorghe Poenaru au intrat de luni in cantonament la petrosani, iar azi va disputa un amical cu Minerul Lupeni. (Sami Tamas)

Playtech: BOMBĂ! Cine sunt, de fapt, fostele soții ale lui Toni Iuruc. Cu cine s-a iubit actualul bărbat al Simonei Halep


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează