FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Obiectiv trasat pentru ultima achiziție a Stelei! "Dacă nu face asta, e un sezon ratat"

Articol de GSP - Publicat sambata, 18 iulie 2015 10:06

Ioan Andone a vorbit la DigiSport despre transferurile făcute de campioana României în această pauză:

" Steaua e un pas înainte pentru Tade, acum trebuie să confirme și să înscrie minimum 15 goluri acolo. Dacă nu înscrie 15 goluri la nivelul la care este Steaua, înseamnă că nu e un an reușit pentru Tade.

Pe Muniru îl știu de la Cluj. Nu l-am antrenat, dar îl știu de acolo. E un jucător foarte bun în fața apărării.

Chipciu trece printr-o perioadă proastă, ar trebui încercat și Hamroun, un meci unul, un meci celălalt, să îi dea puțină pauză ca să redevină proaspăt, altfel greșește destul de mult și nu îi iese nimic".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
w.c.s.b.
w.c.s.b.  •  18 Iulie 2015, 16:05

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

valiro
valiro  •  18 Iulie 2015, 11:52

Ca orice sportiv de performanta, si-a luat Bacul si facultatea doar pe semnatura. Nu poti sa ai pretentia la un sportiv de performanta, care isi pierde tineretea prin cantonamente si antrenamente zilnice, deplasari, etc sa aiba acelasi regim ca un elev eminent care sta in fotoliu mai mult de 20 de ore pe zi. Putin respect pentru cei care aduc onoare Romaniei se cade sa avem. Nu stiu sa vorbeasca, nu stiu sa scrie, dar stiu fotbal. Macar sa fie si altii asa slabi la scris si vorbit dar pe jumatate ca ei la fotbal. Aici e problema.

sibelius
sibelius  •  18 Iulie 2015, 11:24
Postat de dinamo_fan pe 18 Iulie 2015, 11:13

Andone isi permite, ca e antrenor cu experienta, scoala facuta si BACul luat.

In ce an si-a luat BAC-ul si cand a terminat scoala de antrenori?

Vezi toate comentariile (7)
Comentează