FOTBAL  »  LIGA 1  »  PROMOVEAZĂ TINERI

Obiectivele lui Ţălnar

Articol de GSP - Publicat marti, 05 februarie 2008 00:00

Tehnicianul echipei Dinamo Bucureşti, Cornel Ţălnar a anunţat obiectivele pe care le are în cantonamentul de pregătire din Antalya: promovarea unor tineri de la echipa secundă a clubului şi apoi cristalizarea unui prim 11 pentru primele etape ale sezonului de primăvară.

Mulţumit de randamentul lui Marius Alexe care a înscris două goluri în turneul de pregătire pe care selecţionata U-19 a României l-a disputat în Italia, Ţălnar avrea să mai promoveze şi alţi tineri fotbalişti la prima echipă: "Alexe e un fotbalist foarte talentat. Promite foarte mult. Voi mai aduce tineri la echipă si aici îi am in vederi pe Ze Diabate, Georgian Păun şi Andrei Niţu"
Odată făcut acest prim pas, antrenorul "cîinilor" va încerca stabilirea titularilor pentru cea de a doua parte a sezonului 2007-2008: "Mă interesează în această perioadă atît jocul echipei, cît şi rezultatele. Trebuie să ne pregătim cît mai bine, iar în aceasta perioadă se va contura şi formula de start", anunţă fcdinamo.ro


Playtech: Veste HALUCINANTĂ despre Anamaria Prodan! Sigur îi pare rău lui Reghe, s-a întâmplat ACUM


Comentarii (1)
 •  05 Februarie 2008, 16:10

Cred ca cel mai realist obiectiv a lui Talnar , este clasarea in primele 10 din liga lu Mitica si participarea in vara in cupa Intertoto.Cu lotul asta,doar o minune cereasca poate face altfel..

Vezi toate comentariile (1)
Comentează