FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Observația surprinzătoare a lui Gigi Becali: "Dacă pierdem primul loc, la revedere! Toți sunt împotriva mea!" + Mesaj neașteptat către Budescu: "Strici proiectul"

Articol de GSP - Publicat marti, 17 aprilie 2018 12:11

Gigi Becali crede că orice pas greșit în lupta cu CFR Cluj îi va fi letal formației antrenate de Dică. 

"Dacă pierdem primul loc, la revedere campionat. Eu asta știu. Nu vreau să se interpreteze, dar e evident. Mi-am dat seama că nimeni nu e cu mine în play-off. Gică Hagi e singurul care joacă pentru el, lui nu ai ce să îi faci", a declarat Becali la TV Pro X. 

Budescu, exemplu negativ

Constantin Budescu a fost schimbat din nou la pauză în victoria obținută cu Astra, scor 3-0 (detalii AICI), iar Gigi Becali i-a transmis un mesaj clar. 

"Eu am vorbit cu el. Cum adică să te superi tu când echipa câștigă? Noi vrem să educăm niște copii, pe Man, Nedelcu, Coman, Popescu. Cu ei o să fac ce vreau, să mă bat cu cele mai tari echipe din Europa, trebuie să educ copiii ăștia. Dacă te las pe tine să vociferezi, să te cerți, îmi strici proiectul. Te stimez, ne-ai dus în față, dar te rog frumos, nu poți să le oferi un exemplu negativ", a punctat Becali. 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (40)
haideusicfr
haideusicfr  •  18 Aprilie 2018, 07:14
Postat de Stefan Anghel pe 17 Aprilie 2018, 19:17

clujene,ghici care a fost singura echipa neinterceptata de binomu sri-dna cand luarati titlu dupa blatul cu U ?! VOI ! ANDO STIE !

ma mitica , meciul dintre CFR2 si U (div 3) s-a jucat fara spectatori.Ando stie!

haideusicfr
haideusicfr  •  18 Aprilie 2018, 07:05

Ma jena de cioban ,FCSB este bagata in fata cu forta.Nu mai exista meci sa nu deschida scorul din 11 metri.In schimb ,cfr-ul este penalizata cu astfel de lovituri.

loko1
loko1  •  17 Aprilie 2018, 19:42
Postat de jack_the_stripper pe 17 Aprilie 2018, 18:52

Ai uitat de Craiova. Ba chiar și de CFR, că ai văzut că au făcut blat în Gruia, când l-au lăsat pe Bizon să egaleze...

La București CFR învinge Fcsbecalia ,iar in opinia multora este blat.Nuuuu ! Va fi palma pe care o va aplica Budescu ciobanului să-l învețe să respecte jucătorii,să-i considere oameni cu demnitate , nu ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (40)
Comentează