FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCSB 0-1

EXCLUSIV De-asta a luat Tavi „galben”! » GSP lămurește scenele confuze din finalul derby-ului: două motive pentru care Colțescu l-a „suspendat” pe Popescu

Octavian Popescu, în CFR Cluj - FCSB 0-1 // sursă foto: captură DigiSport +8   FOTO
Octavian Popescu, în CFR Cluj - FCSB 0-1 // sursă foto: captură DigiSport

Articol de , - Publicat miercuri, 08 februarie 2023 11:17 / Actualizat miercuri, 08 februarie 2023 11:31

Octavian Popescu (20 de ani) a primit cartonașul galben din partea „centralului” Sebastian Colțescu în finalul meciului dintre CFR Cluj și FCSB, scor 0-1, și va fi suspendat pentru următorul meci al „roș-albaștrilor”, cu FC Voluntari. GSP a aflat motivele pentru care extrema bucureștenilor a primit avertismentul.

Înlocuit în minutul 90+3 al meciului din Gruia, Octavian Popescu a încasat un cartonaș galben câteva secunde mai târziu, după ce s-a oprit în zona fanilor lui FCSB.

Pe transmisiune nu s-a văzut motivul exact pentru care Popescu a fost avertizat de „centralul” Sebastian Colțescu. „Exces de zel, Colțescu exagerează”, a spus în direct comentatorul TV Digi Sport, Ionuț Angheluță. 

+4 FOTO

Pentru asta a primit „galben” Octavian Popescu în CFR Cluj - FCSB

GSP a aflat însă ce s-a întâmplat. Aflat la marginea terenului, în drumul către banca de rezerve, Octavian Popescu a fost luat la țintă cu bulgări de către fanii CFR-ului de la Tribuna a doua.

Fotbalistul a răspuns cu aceeași monedă, a luat un bulgăre și l-a aruncat în direcția acestora, iar arbitrul a văzut tot.

În plus, Octavian Popescu a lovit fanionul de la colțul terenului și a gesticulat în direcția fanilor gazdă, acțiunile sale fiind interpretate drept provocatoare.

Clasament-surpriză în play-off, pe baza rezultatelor directe din sezonul regular! Cine e pe primul loc + FCSB, nivel șocant
PLAY-OFF
Clasament-surpriză în play-off, pe baza rezultatelor directe din sezonul regular! Cine e pe primul loc + FCSB, nivel șocant

Regulamentul spune că pot fi luate măsuri disciplinare împotriva jucătorilor care „se comportă într-un fel provocator sau batjocoritor”.

Octavian Popescu, suspendat la FC Voluntari - FCSB

Este al patrulea „galben” văzut de Octavian Popescu în acest sezon, după cele din meciurile cu CS Mioveni (5 decembrie), CSU Craiova (18 septembrie) și Rapid (24 iulie).

Astfel, va rata duelul din deplasare cu FC Voluntari, programat pe 12 februarie, la ora 20:00.

Octavian Popescu a înscris doar două goluri în cele 36 de meciuri jucate în acest sezon. Are în cont și 7 pase de gol, ultima chiar în meciul cu CFR Cluj, unde l-a servit decisiv pe Malcom Edjouma la golul care a făcut diferența.

În cele 108 meciuri la FCSB, Popescu a primit 21 de cartonașe galbene și a fost eliminat o singură dată, la un duel de Cupă cu UTA.

VIDEO: Octavian Popescu a înscris spectaculos, din rabona, la antrenamente

Mai multe știri din Liga 1: 

Motivul pentru care „Mititelu de Brazilia” a semnat doar pe 4 luni în Superliga: „Am vrut să mă las de fotbal”

De ce Farul nu s-a bucurat ostentativ după decizia prin care TAS i-a dat voie în Europa » Oamenii lui Hagi se tem: „Nu-i ostilizați!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (56)
VanBasten
VanBasten  •  09 Februarie 2023, 09:48
Postat de sevilla_19.86 pe 09 Februarie 2023, 05:48

Cap de aluna tu crezi ca fotbalistii sunt monument de intelectualitate?E suficient ca le are cu bășica si sa stie sa numere banii fara numar...astia au bani pe care tu nu o sa.i ai in viata ta cu bac cu tot.Deci fac pisu cu bolta pe bac ai inteles neuron minimalist ce esti?

Poti sa ai sute de milioane de dolari/euro. Fara educatie (financiara) si de alta natura, ai sanse mari sa ajungi la sapa de lemn. Cazuri sunt destule. Inteligentule fecesebist.

sevilla_19.86
sevilla_19.86  •  09 Februarie 2023, 05:48
Postat de VanBasten pe 08 Februarie 2023, 15:35

Mentalitate de fecesebist. Educatie lipsa.

Cap de aluna tu crezi ca fotbalistii sunt monument de intelectualitate?E suficient ca le are cu bășica si sa stie sa numere banii fara numar...astia au bani pe care tu nu o sa.i ai in viata ta cu bac cu tot.Deci fac pisu cu bolta pe bac ai inteles neuron minimalist ce esti?

atthur
atthur  •  08 Februarie 2023, 20:52

Bravoooo!!!! A descoperit gesepeu' apa caldă !!!Uraaaaa!!!!Pesemne că și Olaru a făcut ceva semne când, fiind întins pe jos,era bombardat cu gheață nu cu bulgări!!!! Uite așa descoprim și noi gradul de (in)cultură a lu' kolasvaru!!!!

Vezi toate comentariile (56)
Comentează