FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Ofertă de ultimă oră pentru "Bizonul" Stelei: "Atât am cerut pe el" + Cum l-a surclasat Dică pe Reghe și l-a vrăjit pe Becali

Foto: Raed Krishan
Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 iunie 2017 18:20

Gigi Becali a anunțat că a avut de curând o ofertă pentru Harlem Gnohere, însă nu vrea să-l vândă.

" Gnohere a avut o ofertă din Franța, dar i-am transmis lui MM că nu vreau să-l vindem. I-am spus să ceară 2 milioane pe el (n.r. ca să descurajeze cumpărătorii). Păi, dacă am dat pe el 200.000 de euro e normal să cer de 10 ori mai mult. Eu nu vreau să-l vând pe Gnohere.

El trebuie să știe un lucru: eu nu l-am angajat titular la Steaua. Trebuie să țină minte că a plecat de la Dinamo de la 5.000 de euro pe lună la 15.000 la Steaua. Eu pe el nu-l vând, poate doar pe Alibec", a declarat Becali la TV Digi Sport.

"în olanda se întâmplă lucruri extraordinare"

Becali spune că a primit vești bune din cantonamentul roș-albaștrilor din Olanda, unde susține că Dică nu permite glumele proaste, spre deosebire de predecesorul Laurențiu Reghecampf.

"Ce-mi spune MM că se întâmplă în Olanda e extraordinar! Nu există glume proaste, e o atmosferă foarte frumoasă. Eu înțeleg glumele, dar de la o glumă mică se ajunge la ceartă și la bătaie cum a fost cu Muniru și Tănase (n.r. în mandatul lui Reghecampf, detalii AICI).

Dică nu face glume și așa nu face nimeni. Se fac glume, dar de bun simț. Sunt antrenori foarte mari care fac glume, sunt antrenori care nu fac, dar pot fi mari antrenori. Eu cred că la noi e mai bine să nu faci glume, li se urcă la cap. Nu sunt jucători profesioniști, de 50 de milioane de euro. Mă felicit că l-am adus pe Dică", a adăugat Becali.

"Ovidiu Popescu nu mai e protejatul meu, acum a venit Teixeira. Îl lăsăm puțin pe "Lampard". Dacă luăm avans în campionat, atunci intră și el, ca să luăm bani pe el. Teixeira e un jucător care nu poate fi înlocuit"
Gigi Becali

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (11)
samertx
samertx  •  30 Iunie 2017, 22:35
Postat de daweroirl pe 30 Iunie 2017, 22:15

pai cam tot aia fara contract vin si la rin ammo metre ,asa ca las-o mai moale...

Nu confunda metre fotbaliștii accidentați cu cei ce joacă fotbal după ce și-au terminat berile la urgență, ar fi păcat. Fecesebe a jucat cu o echipă de amatori denumită pompos, „ liberii de contract olandezi”. Poate au jucat împotriva „ olandezilor zburători[ că tot aia era pentru GSp. :))

daweroirl
daweroirl  •  30 Iunie 2017, 22:24
Postat de Danut Ognean pe 30 Iunie 2017, 22:14

poate vrea sa=ii plateasca *** pensia bizonului expirat sa indragostit de el

pt limba romana apasa tasta 1 !

100002473541087
Danut Ognean  •  30 Iunie 2017, 22:14

poate vrea sa=ii plateasca *** pensia bizonului expirat sa indragostit de el

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează