FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFERURI

UPDATE Turcii au anunțat cum vrea să-l ia Galatasaray pe Moruțan: 10 milioane, cu o condiție!

Articol de - Publicat miercuri, 28 iulie 2021 10:32 / Actualizat miercuri, 28 iulie 2021 12:21

Președintele clubului, Burak Elmas, e gata să ofere suma cerută de patronul FCSB pentru Olimpiu Moruțan (22 de ani). Însă intenționează să achite cele 10 milioane de euro în patru rate.

UPDATE ora 12:00 » Impresarul lui Moruțan, spre Istanbul

Florin Vulturar, impresarul lui Olimpiu Moruțan, a dezvăluit pe InstaStory că se află în drum spre Istanbul. Foarte probabil, pentru negocieri cu Galatasaray.

Turcii au anunțat cum vrea să-l ia Galatasaray pe Moruțan: 10 milioane, cu o condiție!

Știrea inițială - Moruțan la Galatasaray: „Nu e diferență mare între cerere și ofertă"

Insistența antrenorului Fatih Terim și-a făcut efectul. După ce l-a transferat pe Alexandru Cicâldău (Craiova, 6,5 milioane de euro), ca număr 8, președintele lui Galatasaray a fost convins că roș-galbenii au nevoie și de Olimpiu Moruțan, în rol de decar. Burak Elmas e pregătit să-l ia și pe mijlocașul lui FCSB.

Managerul Cim-Bom-Bom, Ugur Yildiz, le-a dezvăluit jurnaliștilor turci, potrivit Fotomac, că „nu e diferență mare între cererea lui Becali și propunerea lui Galatasaray".

După ce Fanatik, cotidian sportiv din Istanbul, a anunțat o primă ofertă făcută de Galatasaray, de 8 milioane de euro, patronul lui FCSB a răspuns că îl vinde cu 10 milioane. Conform Takvim, Galata a gata să ofere 10 milioane. Cu o condiție însă. Ca plata să fie realizată în patru rate.

Citește și alte știri despre stranieri:

Un tânăr fotbalist român, transferat în Italia » Contract pe 3 ani

Veste bună! Florin Andone, pe teren fără dureri după un an: „Fericit să joc din nou"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (52)
cornelcc
cornelcc  •  28 Iulie 2021, 21:31
Postat de flopy09 pe 28 Iulie 2021, 15:33

Nu stiu de ce am impresia ca se mai spala niste bani asa

da mah, spala jiji banii ca asa murdari nu-i poate da la ddb! pentru voi ii spala, sa va cumpere si sa va desfiinteze ca sa-i faca in ciuda burlanului de la frf care va tine prin prima liga marind numarul de formatii.

ticbic
ticbic  •  28 Iulie 2021, 17:16
Postat de ticbic pe 28 Iulie 2021, 16:49

*** Aici e vorba strict de cerere si oferta pe piata libera, ca nu vorbim despre Chipirliu sau Pacionel din Divizia B de la ministerul armatei lui Talpan. Gigi Becali ar fi fraier sa nu-i faca la bani pe turci si sa-l vanda pe Morutan sub 15 mil de euro, cu banii jos si intr-o singura transa! Daca pe turci ii tin curelele la asa ceva, bine; daca nu, nicio paguba... nu e Galata singurul club mare si bogat din lume...!:-)))

Apropo de asa-zisa "moderare" de pe gsp; adaug la comentariul de mai jos: "o tara in care dreptul la opinie este cenzurat, pe motiv de "continea limbaj vulgar sau jignitor"...:-))))) Nimic vulgar sau jignitor n-a fost in comentariul meu anterior, insa presa si angajatii ei n-aveau cum sa lipseasca in anturajul penibil al tabloului societatii romanesti, asa cum l-am descris mai jos. Acum, dragi "profesionisti" de la gsepeu, banati-mi contul, ca altceva mai mult n-aveti ce sa-mi faceti!!! M-as stramba de ras, daca n-ar fi trist si dezolant, fara speranta pentru un viitor normal si de bun simt pentru toata natia romana, aia care inca a mai ramas prin tara...

ticbic
ticbic  •  28 Iulie 2021, 16:49
Postat de valeri_gazzaev pe 28 Iulie 2021, 15:53

Nu e vorba de asta. Daca se face mutarea, ar fi realizata doar pentru legatura dintre fatih terim si giovanni. Ce ii leaga exact nu stiu, dar se cunosc de zeci de ani deja, de cand asta era golan tanar si s-a infiltrat prin lumea asta a fotbalului, si a legat prietenii cu stoichkov, fatih terim si multi altii, chiar si din italia, cred ca vorbit inclusiv pt lucescu. Pe vulturar nu il stie nimeni, nu l-ar baga nimeni in seama. D-asta a si fost de acord sa-i dea procura lui giovanni. El va face transferul, in baza relatiilor pe care le are. Bineinteles ca ar fi o teapa imensa pt un club imens ca galata, cu un bazin foarte mare de suporteri, si clar vor fi repercursiuni pe viitor, dar pana la urma, sunt si ei din zona asta orientala. Turci, ce sa mai...un popor complicat, cu niste conducatori cu mentalitate de bascani chiar si acum. Diferenta dintre ei si pacalicii astia din romania, e ca ei chiar au bani. Dar metehne urate au si ei. Nu poti sa ii compari cu vesticii.

*** Aici e vorba strict de cerere si oferta pe piata libera, ca nu vorbim despre Chipirliu sau Pacionel din Divizia B de la ministerul armatei lui Talpan. Gigi Becali ar fi fraier sa nu-i faca la bani pe turci si sa-l vanda pe Morutan sub 15 mil de euro, cu banii jos si intr-o singura transa! Daca pe turci ii tin curelele la asa ceva, bine; daca nu, nicio paguba... nu e Galata singurul club mare si bogat din lume...!:-)))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (52)
Comentează
Close