FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

OFICIAL » CFR Cluj a renunțat la un jucător! Fotbalistul și-a reziliat contractul

Urko Vera
Urko Vera

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 ianuarie 2019 19:49

CFR Cluj a anunțat pe site-ul oficial că s-a despărțit de atacantul spaniol Urko Vera, 31 de ani.

CFR Cluj și Vera au ajuns la un acord pentru rezilierea contractului care expira în vară. Atacantul a venit la formația campioană în vara lui 2017 și a bifat 17 meciuri și 5 goluri. Din ianuarie 2018 până în iulie 2018 a fost împrumutat la Astra, iar în acest sezon a jucat doar 23 de minute, în două meciuri.

„Clubul CFR 1907 Cluj și atacantul Urko Vera au ajuns la un acord privind rezilierea amiabilă a contractului. Îi mulțumim lui Urko pentru munca depusă în tricoul alb-vișiniu și îi dorim multă baftă în carieră”
Anunțul lui CFR Cluj

De-a lungul carierei, Urko Vera a jucat la Althetic Bilbao, Hercules, Ponferradina, Alcorcon, Eibar, Mirandes, Jeonbuk, Osasuna, Huesca, CFR Cluj și Astra.

Citește și:

Remiză pentru campioni în primul amical din Turcia » De ce nu au jucat Vinicius și Culio + ce spune Conceicao despre meci

cfrCFR CLUJ

- antrenor: Antonio Conceicao (confirmat)
- veniri: I. Rus (Lazio), H. Moldovan (Energeticianul), Dodoi (Sepsi)
- plecări: S. Mailat (Gaz Metan), A. Radu (Dunărea Călărași), Urko Vera (reziliere contract)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează