FOTBAL  »  Superliga  »  ACCIDENT

OFICIAL! Condamnare dictată azi de Judecătoria Craiova în cazul lui Silviu Lung

Articol de GSP - Publicat marti, 22 martie 2016 16:48

Silviu Lung a fost condamnat de Judecătoria Craiova la un an și 4 luni de închisoare cu suspendare, iar firma de asigurări urmează să plătească daune celor 3 victime ale accidentului, anunță Mediafax.

Fostul portar al naționalei a fost trimis în judecată pentru ucidere din culpă și vătămare corporală, iar azi a fost anunțată decizia.

Acesta a fost condamnat la un an și 4 luni de închisoare pentru ucidere din culpă și la 6 luni de închisoare pentru vătămare corporală. În urma contopirii celor două pedepse, Silviu Lung a primit pedeapsa cea mai mare.

Fostul portar a fost implicat într-un accident în 2014, când un bărbat de 41 de ani a murit, iar alte 4 persoane au ajuns la spital. În urma anchetei s-a dovedit că Silviu Lung circula cu viteză, deși condițiile de trafic erau îngreunate.

Accidentul a avut loc pe 8 ianuarie 2014 pe drumul dintre Craiova și Calafat, în localitatea Radovan.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (39)
cobra_z
cobra_z  •  23 Martie 2016, 14:12

silviu lung este de apreciat pentru caracterul si performantele lui sportive , dar , chiar de este un simbol al Romaniei (fotbalistice) , sau tocmai de asta , trebuie sa fie un exemplu si atunci cand greseste ,adica sa faca inchisoare, nu sa dea mita la judecatori sa scape cum a facut si huidu...vorbim de greseli voite (intrare pe contrasens) care au facut morti, nu de neatentii...de asta nici pe huidu nu-l mai suport si mi se rupe de emisiunea lui, pe care altadata o urmaream...noi societatea avem datoria sa-i pedepsim moral (blamandu-i), daca judecatorii i-au spaga si isi fac palate

simohayha
simohayha  •  23 Martie 2016, 09:00
Postat de cainelup pe 22 Martie 2016, 17:20

Intreaba-l pe Huidu.

Buna idee... Huidu e fan Ştiinţa...

ottonelu
ottonelu  •  23 Martie 2016, 00:28

Pseudo-ziaristue, sa-ti spun ceva: când mergi pe jos, și tu circuli cu viteza, bine?? Cu 5 km/h. Cand te dai cu bicicleta, de-asemenea circuli cu viteza. Cu 20 km/h. Bine? Ai inteles?

Vezi toate comentariile (39)
Comentează