FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI

OFICIAL VIDEO Cornel Șfaițer a fost prezentat la Sepsi » Ce n-a putut Ionuț Negoiță a reușit Laszlo Dioszegi!

Articol de GSP - Publicat joi, 12 septembrie 2019 11:20

Sepsi a anunțat azi numirea lui Cornel Șfaițer, 52 de ani, ca manager general. 

Astfel, Cornel Șfaițer revine în Liga 1 după plecarea de la FC Botoșani, în iunie 2018. Oficialul a fost dorit în trecut și de Ionuț Negoiță la Dinamo, în locul lui Adrian Mutu, dar și de CFR Cluj. Totuși, negocierile nu s-au concretizat. 

Conducătorul a fost prezentat azi, într-o conferință de presă susținută de patronul Laszlo Dioszegi și de Attila Hadnagy, directorul general.

„Am făcut pasul acesta după multe discuții și negocieri. Am văzut la Sepsi nişte oameni extraordinari și un grup deosebit, care a reuşit performanţe într-un timp relativ scurt. E un loc propice pentru performanţă în viitor. 

Ce am făcut până acum am făcut din pasiune, din dragoste pentru fotbal. Îmi doresc să facem lucruri frumoase şi aici”, a declarat Cornel Șfaițer.

Sepsi este pe locul 8 în Liga 1, cu 9 puncte în 8 etape. În etapa următoare, Sepsi va juca împotriva celor de la Chindia, pe 14 septembrie, de la ora 18:30.

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
redbuldog
redbuldog  •  12 Septembrie 2019, 17:38

Dar cea mai tare lovitura a primit-o Negoita,prin neaducerea lui B.A.Vintila pe banca lui Dinamo..hai bheei despre ce vorbim!?

kordell
kordell  •  12 Septembrie 2019, 16:21

Sper ca Negoita sa supravietuiasca socului :)))

caminero
caminero  •  12 Septembrie 2019, 13:36
Postat de steaua.libera pe 12 Septembrie 2019, 13:18

Și pe relația Botoșani - Cluj. Vezi cazurile Bordeianu, Burcă, Golofca. În rest ești simpatic.

Poate, dar banul gros cred că l-a tras din Pipera, nu de la Cluj.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează