FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

OFICIAL „Paznic” pentru Rednic! Dinamo a anunțat promovarea lui Bogdan Bălănescu: „Onoare și performanță sunt cuvintele prin care aș defini această provocare”

Bogdan Bălănescu e noul director general al lui Dinamo // FOTO: fcdinamo.ro
Bogdan Bălănescu e noul director general al lui Dinamo // FOTO: fcdinamo.ro

Articol de GSP - Publicat luni, 08 aprilie 2019 13:12

Dinamo a emis astăzi un comunicat prin care anunță că Bogdan Bălănescu, până ieri secretar general al clubului, a fost instalat în funcția de director general al echipei din „Ștefan cel Mare”. 

Plecarea iminentă a lui Alexandru David l-a obligat pe Ionuț Negoiță să găsească un alt număr 1 pentru Dinamo, iar înlocuitorul a fost ales tot din club, Bogdan Bălănescu slujind echipa, din diverse funcții, de peste 20 de ani. Mutarea a fost anunțată în exclusivitate încă de marți de GSP.RO.

„Consiliul de Administrație al Dinamo 1948 S.A. a decis astăzi numirea lui Bogdan Bălănescu în funcția de director general al clubului din Ștefan cel Mare”, se arată în comunicatul emis de roș-albi. 

„Paznic” pentru Rednic

Nemulțumit de campania de achiziții dirijată de Mircea Rednic, Ionuț Negoiță a hotărât la finalul lunii trecute să aducă un om de fotbal care să îi analizeze deciziile. Șeful lui Dinamo s-a enervat după ce antrenorul i-a dat afară pe McDermott și Mustoe, jucători dați afară la puțin timp după ce au fost aduși în această iarnă. Deși s-a vehiculat varianta Florin Prunea, Negoiță a decis să promoveze din interior și l-a numit director general pe Bălănescu. (Detalii AICI)

Cuvinte mari după instalare

Bogdan Bălănescu a oferit deja primele declarații din postura de director general al „câinilor”: „Onoare și performanță sunt cuvintele prin care aș defini această provocare din viața mea.

Îmi doresc, la fel ca toată suflarea dinamovistă, să readucem echipa în prima linie a fotbalului. E normal să-ți impui acest obiectiv, fie că ești jucător, antrenor, conducător sau suporter. Doar cu sprijinul suporterilor noștri putem reuși și sunt convins că Mircea Rednic va forma o echipă competitivă pentru fotbalul adevărat, pentru tribune pline și pentru tot ce înseamnă Dinamo”, a declarat Bălănescu după instalare, potrivit site-ului oficial al clubului. 

Bogdan Bălănescu se află la Dinamo de peste 20 de ani, el fiind organizator de competiții la Centrul de Copii și Juniori și, mai apoi, secretar general al clubului. 

Vezi și: EXCLUSIV Cine e Bogdan Bălănescu, viitorul președinte al lui Dinamo » „Câine” pursânge, pregătit în Italia și bine conectat cu FRF și LPF”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (13)
agentul0007
agentul0007  •  08 Aprilie 2019, 21:40

au fost jucatori cumparati cu zeci de mil de euro si nu au confirmat , dar la dinamo luati liberi de contract nu vad o problema . din 15 jucatori 10 cam incep sa comfirme , deci se pot vinde pe bani + la anul pot trage la primele 1,3 locuri in play off. lasati aberatiile

dd.x
dd.x  •  08 Aprilie 2019, 19:10
Postat de alexandru.popescu pe 08 Aprilie 2019, 14:16

Prostălăi riniști, câtă frunză, câtă iarbă.

gesepelu' , postari jignitoare - banati dom'le clovnul!

aress123
aress123  •  08 Aprilie 2019, 14:54
Postat de dinamo_fan pe 08 Aprilie 2019, 13:40

ar trebui un paznic si pentru aberatiile pe care le *** 24/7 si pentru postacii care vi le ciugulesc din palma. pana nu scapam si de voi, si de ei, o sa ramanem cu *** asta de presa si comentariile care o insotesc.

Dar tu cand postezi aiureli pe toate articolele despre FCSB....nu tot postac esti ? Ce-ti mai place sa vezi aschia din ochiul altuia...nu si barna din al tau.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează