FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

OFICIAL Drum liber spre FCSB? Nemec s-a despărțit de Dinamo. Mesaj la adio pentru "câini"

Articol de GSP - Publicat duminica, 27 mai 2018 14:57

Adam Nemec, 32 de ani, și-a anunțat plecarea de la Dinamo după două sezoane în care a marcat 20 de goluri în toate competițiile. 

Vârful slovac a postat un mesaj pe contul personal de Instagram prin care le mulțumește fanilor dinamoviști pentru suportul din ultimii doi ani.

"E timpul să-mi iau la revedere. Mulțumesc pentru sprijinul vostru, a fost fantastic. Sunteți cei mai buni din România fără îndoială. Vă respect! Aș fi vrut să fac mai multe pentru voi, am încercat, dar n-am reușit.

Măcar am reușit să iau un trofeu mai mic (n.r. Cupa Ligii). Așadar vă urez să câștigați mai multe trofee. Mult noroc pentru viitor!", a fost mesajul lui Adam Nemec.

Adam Nemec e dorit insistent de Gigi Becali la FCSB, alături de Omrani de la CFR Cluj.

clipboard01

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (35)
952030968311337
Pavel Danut  •  28 Mai 2018, 13:27
Postat de davveroirl pe 27 Mai 2018, 18:10

nu am unchi sau bunici prosti !:))

învată să scri înainte să scri de Dinamo, *** că voi sânteti echipa clonată rusinea tări în europa

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

calinescu_
calinescu_  •  28 Mai 2018, 09:09

DINAMO L-A AJUTAT MAI MULT DECAT A AJUTAT EL PE DINAMO ....!!!! IN RETUR CAND TREBUIA SA FIE DECISIV A FOST INEXISTENT ....!!!! ORICUM PENTRU TOAMNA NE TREBUIE UN VARF DE CAREU ....!!!! MOLDOVEANU JOACA MAI BINE IN SPATELE VARFULUI SI INCA MI SE PARE CAM FRAGIL ....!!!!! NEICUTESCU SI FRATII GHEORGHE NU PAR SOLUTII SERIOASE ...!!!!

vasy86le
vasy86le  •  28 Mai 2018, 07:31
Postat de vladut12 pe 27 Mai 2018, 19:22

***! Dar nu mai bine în primăvara europeană decât la evitarea retrogradării cu rușinea Diamo?? :)))

Vai da ce tremura Dinamo, evitarea retrogradarii e cand esti langa locurile retrogradabile si ai doar cateva puncte, Dinamo a fost pe primul loc din Play-out de la inceputul play-out-ului si pana la sfarsit, deci nu s-a pus niciodata problema retrogradarii.

Vezi toate comentariile (35)
Comentează