FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA

Oficial! FCU Craiova s-a despărțit de Gabriel Iancu

FCU Craiova a anunțat că s-a despărțit de Gabriel Iancu (28 de ani), mijlocaș ofensiv/ foto: Facebook @Fotbal Club Universitatea 1948
FCU Craiova a anunțat că s-a despărțit de Gabriel Iancu (28 de ani), mijlocaș ofensiv/ foto: Facebook @Fotbal Club Universitatea 1948

Articol de - Publicat luni, 30 ianuarie 2023 16:57 / Actualizat luni, 30 ianuarie 2023 17:36

FCU Craiova a anunțat că s-a despărțit de Gabriel Iancu (28 de ani), mijlocaș ofensiv.

Internaționalul român a jucat în Bănie doar jumătate de an. A fost transferat de FCU Craiova în iulie 2022, liber de contract.

DNA anunță oficial de ce a fost reținut Victor Pițurcă! Procurorii: „Mită de 50.000 lei”
DNA
DNA anunță oficial de ce a fost reținut Victor Pițurcă! Procurorii: „Mită de 50.000 lei”

FCU Craiova s-a despărțit de Gabi Iancu

„Gabriel Iancu și Fotbal Club Universitatea 1948 au ajuns la un acord privind încetarea contractului. Clubul îi mulțumește lui Gabi pentru tot efortul depus în prima parte a sezonului și îi urează mult succes în următoarea provocare”, a anunțat FCU Craiova pe pagina de Facebook a clubului.

În acest sezon de Superliga, Iancu a jucat 15 meciuri pentru FCU Craiova. A marcat două goluri și a dat o pasă de gol. Internaționalul român are două partide bifate și în Cupa României, competiție în care a marcat un gol.

4 meciuriare Gabi Iancu în tricoul naționalei României

În a doua jumătate a sezonului trecut, Gabi Iancu a jucat la Farul sub formă de împrumut. El aparținea de Akhmat Grozny, echipă din Rusia.

De-a lungul carierei, Iancu a jucat la Viitorul/Farul, FCSB, Karabukspor, Termalica, Voluntari, Dunărea Călărași, Akhmat Grozny, FCU Craiova.

700.000 de euroeste cota lui Gabi Iancu, potrivit Transfermarkt.com. În decembrie 2020 era evaluat la 1,3 milioane de euro, cea mai mare cotă atinsă de român până în prezent

VIDEO. Adrian Mititelu, după ce Sepsi - FCU Craiova a fost oprit din cauza scandărilor xenofobe: „Refuz să cred că vom fi sancționați”

Citește și: 

De ce nu s-a cerut evacuarea fanilor FCU Craiova? „Doar el putea cere Jandarmeriei evacuarea fanilor xenofobi, dar poate n-a avut interesul”

Un fan FCU Craiova a explicat cum au intrat ultrașii pe stadion: „Am venit cu un autocar, escortat de 10 echipaje de poliție”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
fibra
fibra  •  30 Ianuarie 2023, 19:33

Ce s-a ratat si baiatul asta. Pentru "talentatii" nostri ridicati in slavi de nimeni in drum si care nu realizeaza nimic se potriveste perfect proverbul "Unde nu-i cap vai de picioare".

dobrin
dobrin  •  30 Ianuarie 2023, 18:36

Haha, una dintre primele "perle" ale renumitei academii. La 28 de ani n-are loc in Liga 1 :)))))))

DMA87
DMA87  •  30 Ianuarie 2023, 18:32

Ar trebui adus la Pitești. Variantă de rezervă pentru Garita. Mai ales că Croitoru îl știe.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează