FOTBAL  »  Superliga  »  DECIZII COMISIA DE DISCIPLINĂ

Oficial: Miriuță, fără un om important cu FCSB » Nervi după decizia de azi: "E complet absurdă"

Articol de - Publicat marti, 19 septembrie 2017 20:07

Dinamovistul Valentin Costache și craioveanul Hristo Zlatinski au primit câte două etape de suspendare după eliminările de la meciul direct de etapa trecută, terminat la egalitate, scor 2-2. 

Mijlocașul ofensiv al lui Dinamo va lipsi astfel în partidele pe care echipa sa le va juca împotriva Concordiei Chiajna și FCSB-ului, în timp ce mijlocașul bulgar al Craiovei nu va putea fi folosit azi cu Sepsi Sfântu Gheorghe și cu FC Voluntari. 

"1. CSU Craiova vs. FC Dinamo 1948 – Eliminări – În baza art. 63.1.b + 63.2.4.a din RD, se sancționează jucătorul Zlatinski Hristo (CSU Craiova) cu suspendare pentru două jocuri și o penalitate de 3.000 lei;

În baza art. 63.1.b + 63.2.4.a din RD, se sancționează jucătorul Costache Ionuț (FC Dinamo 1948) cu suspendare pentru două jocuri și o penalitate de 3.000 lei", se arată pe site-ul oficial al LPF. 

Craioveanu nervos: "Suntem clar defavorizați"

Gică Craioveanu, director de imagine la CS U, a reacționat nervos după aflarea veștii și a comentat pentru GSP.RO decizia Comisiei de Disciplină în privința lui Zlatinski: 

"E complet absurdă suspendarea pe două etape a lui Zlatinski. S-a văzut din toate unghiurile posibile că nu a existat un contact în el și Costache. Sunt de acord că Hațegan e cel mai bun arbitru din România, dar nu e normal ca oamenii din CCA să nu intervină și să lase să aibă efecte raportul lui Hațegan pe o fază foarte clară în favoarea lui Zlatinski.

Craiova e complet defavorizată prin faptul că e privată de serviciile unui jucător important printr-o decizie nedreaptă. Nu mai vorbesc de cele două penalty-uri clare care nu ne-au fost acordate la Băluță și Burlacu". 

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (31)
hmmmm
hmmmm  •  20 Septembrie 2017, 11:14

Pai au primit suspendarea minima, ce ar fi dorit?! In alte cazuri se face scandal ca nu au primit mai mult, ei ar fi dorit mai putin... E drept ca au fost si cazuri in care la apel au primit mai putin, "ca sa nu strice derby-ul", absurd! Regulamentul e regulament pentru toata lumea si in toata lumea (la noi se mai fac exceptii din pacate...)

ray51
ray51  •  20 Septembrie 2017, 10:51

Asta-i viata de aici. Pana ajungem la perfidiile si sumele par-dosite din Spania, mai trece apa pe Olt. Nu te supara Gica. Imi esti simpatic cand comentezi ce nu este evident pentru 'fraieri'.

corectu
corectu  •  20 Septembrie 2017, 08:14

Pentru cartonas rosu se acorda cel putin 2 etape.

Vezi toate comentariile (31)
Comentează