FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

OFICIAL Mișcare-fulger a lui Gigi Becali! FCSB și-a prezentat noua achiziție: „Știu că așteptările sunt mari aici”

Articol de - Publicat vineri, 31 iulie 2020 13:38 / Actualizat vineri, 31 iulie 2020 14:13

FCSB l-a prezentat astăzi oficial pe Alexandru Buziuc (26 de ani). Atacantul a fos adus de la Academica Clinceni și va evolua la formația lui Becali din sezonul 2020/2021. 

Gigi Becali s-a mișcat extrem de rapid. Ieri a anunțat că Alexandru Buziuc (26 de ani) este pe lista înlocuitorilor lui Adi Petre (22 de ani), atacant în dizgrație. După doar 24 de ore, FCSB a anunțat oficial transferul fotbalistului de la Academica Clinceni. Buziuc este al treilea transfer al verii, după Marius Briceag și Sergiu Buș.

Alexandru Buziuc, prezentat la FCSB

”Mă bucur foarte mult că am ajuns la una dintre cele mai mare echipe din țară și consider că este un pas important în cariera mea. Îmi doresc foarte mult să pun umărul la îndeplinirea tuturor obiectivelor din sezonul următor. Știu că așteptările sunt mari aici și nivelul meu de pregătire trebuie să fie unul ridicat, astfel încât voi munci mai mult, pentru a demonstra că merit să joc la FCSB”
- Alexandru Buziuc

OFICIAL Mișcare-fulger a lui Gigi Becali! FCSB și-a prezentat noua achiziție: „Știu că așteptările sunt mari aici”

VIDEO. Toni Petrea: "Avem un moral foarte bun și ne dorim să terminăm campionatul pe locul 3"

Citește și alte știri despre FCSB: 

Anamaria Prodan așteaptă oferta lui Gigi Becali: „Se vinde într-o secundă, dacă se ajunge la prețul corect”

FCSB tremură! Anunț îngrijorător legat de faliment: „Datoria e de 11 milioane de euro”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (42)
cornelconasu
cornelconasu  •  31 Iulie 2020, 16:15

Mai nou acum ...SE ȘTERGE TOATĂ POSTAREA ca și cum nu ai pus nimic !!!! Măi *** , nu vă e rușine cu cenzura asta bolșevică ?!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cornelconasu
cornelconasu  •  31 Iulie 2020, 16:06
Postat de saviola3_5 pe 31 Iulie 2020, 14:04

Cred ca nu l ai urmarit suficient. La sprint sigur il bate pe man, de mihaila nu stiu ca la fel nu prea l am urmarit El nu are ruperile de ritm si da e mai greoi. Viteza de executie nu e totuna cu viteza de deplasare. E totusi jucator cu gabarit nu poate fi la fel de fasnet ca man Cred ca ii lipseste si increderea. Eu zic ca merita mai mult credit Nu stiu daca bus sau buziuc sunt peate el .. Ramane de vazut.

Salut ! Ești ”saviola” ... amicul de acum ceva ani de pe aici ?

10209355191619210
Dani Dany  •  31 Iulie 2020, 15:49

Stie jiji sa faca afaceri. Vine un buziuc de 26 de ani de la o echipa no name si pleaca un jucator de 22 de ani de nationala de Tineret. Bine, acum ca si-a ratat probabil cariera petre e alta poveste...oricum daca citesti 11-le actual al fcsb aduce mai degraba a clinceni, targoviste, voluntari...vlad-cretu, miron, cristea, pantaru-oaida, vana- buziuc, bus, morutan...pe cei 3 fantastici nu ii pun la socoteala pt. Ca o sa-i vanda pe sute de meleoane vara asta...:))))

Vezi toate comentariile (42)
Comentează