FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

OFICIAL S-a săturat că nu l-a băgat Hagi! Gică Popescu și-a luat fiul și l-a transferat la alt club din Liga 1

Nicolas Popescu/ foto Faccebook FC Voluntari +6   FOTO
Nicolas Popescu/ foto Faccebook FC Voluntari

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 august 2022 09:34 / Actualizat miercuri, 17 august 2022 11:50

Mijlocașul central Nicolas Popescu (19 ani), fiul lui Gică Popescu, a fost transferat de FC Voluntari de la Farul Constanța. Puștiul „Baciului” a semnat un contract pe 4 ani.

„La revedere, tată!” » Gigi Becali îl dă afară pe fotbalistul adus în această vară: „Nu mai vede iarba FCSB-ului în viața lui!”
FCSB
„La revedere, tată!” » Gigi Becali îl dă afară pe fotbalistul adus în această vară: „Nu mai vede iarba FCSB-ului în viața lui!”

Nicolas Popescu a semnat cu Voluntari

Facebook @FC Volunari
Facebook @FC Volunari
Facebook @FC Volunari
Facebook @FC Volunari
Facebook @FC Volunari
+2 FOTO

Nicolas Popescu a fost transferat definitiv de FC Voluntari, echipa care în sezonul trecut a terminat pe locul 4 în Liga 1. Ilfovenii au făcut anunțul pe pagina de Facebook oficială.

„FC Voluntari anunță că a semnat un contract, pe o perioadă de 4 ani, cu jucătorul Nicolas Popescu. Nicolas Popescu este un mijlocaș central, în vârstă de 19 ani, crescut de Academia de Fotbal Gheorghe Hagi, dublu-campionat național cu Farul la categoriile U-17 și U-19. 

A debutat pentru echipa mare a constănțenilor în primul eșalon la data de 25 iulie 2021, strângând în total 7 partide sezonul trecut , în care a reușit o pasă decisivă. Nicolas a participat la Campionatul European U-19 din această vară din Slovacia, fiind coleg cu Doru Andrei, un alt tânăr de perspectivă transferat de FC Voluntari în acest sezon. 

În total, noul nostru jucător are 10 prezențe la echipa națională U-19 a României, condusă de Adrian Văsâi. Nicolas s-a alăturat deja lotului condus de Liviu Ciobotariu și va participa la antrenamentul din această dimineață”, au transmis cei de la FC Voluntari.

7 meciuria jucat Nicolas Popescu la Farul, toate din postura de rezervă, toate în sezonul trecut. În acest sezon nu a jucat deloc

Gică Popescu n-a glumit! Îl avertizase pe Hagi că își va transfera fiul, dacă nu joacă la Farul

Gică Popescu a avertizat prima oară pe 15 aprilie anul acesta că își va transfera fiul de la Farul dacă nu va juca mai mult.

„Nico trebuie să joace de la anul, că va juca la Farul, că va juca la Steaua... da, trebuie să îl duc în altă parte. Trebuie să joace, Dumnezeule! Nu mă cert cu Gică niciodată. Ne contrazicem doar. Dacă Nicolas nu e pregătit, poate să meargă la un alt nivel să joace pentru a crește. Crești numai dacă joci, nu dacă stai pe bancă”, spunea Gică Popescu atunci la Digi Sport.

Gică Popescu, la „Profu' de sport": „Hagi îl vede talentat pe Nicolas, însă crede că mai are lipsuri din punct de vedere fizic”

Trei luni mai târziu, în primul episod al podcastului GSP „Profu' de Sport”, Gică Popescu a vorbit pe larg despre situația fiului său. El spunea în dialogul cu redactorul-șef al Gazetei, Cătălin Țepelin, că a avut mai multe discuții cu Gică Hagi pe subiectul minutelor jucate de Nicolas la Farul.

- Iar la Farul nu prea joacă. E undeva o fisură între cum îl vezi tu ca fotbalist și cum îl vede Hagi? El e responsabil de rezultate, dacă-l vede că e genial îl bagă să joace. 
- Nu, îl vede la fel de talentat, însă crede în continuare că din punct de vedere fizic mai are anumite lipsuri pe care e normal ușor-ușor să le acopere. E un tip longilin, pe ăștia cu segmente lungi e greu să pui mușchi repede, e nevoie de timp mai mult decât la unul cu centrul de greutate jos. Eu am avut o discuție cu Gică pe subiectul Nico.

- Contondentă? 
- Nu. Am zis „Băi Gică, care e intenția ta vizavi de Nico?”. Noi, pe lângă relația de președinte - antrenor, suntem frați de cruce, cumnați, avem împreună un istoric extraordinar. Am vorbit deschis și a zis „eu vreau să-i dau mai multe minute, mult mai multe decât anul trecut. Din păcate, acum e în urmă cu pregătirea, că a fost la Euro U19 și a ratat pregătire, abia pe la final de august va fi pus la punct”.

- Deci ești optimist în legătură cu el. 
- Da, sunt optimist. E copilul meu și normal că îi vreau binele, dar nu a fost nici măcar o secundă în timpul campionatului trecut o discuție cu Gică să-l întreb „băi, dar pe Nico nu-l bagi?”. A avut meciuri când a intrat bine, dar când joci 20 de minute, ce să faci? În primul rând, te sufoci.

Citește și alte știri din Liga 1:

Panduru, propunere în direct la TV pentru Mihai Stoica: „Dacă nu vine Safranko, luați-l pe el!” » MM, reacție instantă: „Vai de capul meu...”

Valeriu Iftime a ajuns la un acord cu Becali: „Gata, mi-a dat banii” » Anunță cu 5 zile înaintea meciului direct: „Sunt suporter înfocat al FCSB-ului”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (32)
Vic_5864
Vic_5864  •  07 Septembrie 2022, 14:36

Ai uitat de zabrele?

zorrozabal
zorrozabal  •  18 August 2022, 11:23

Copilu vrea la București!

eunescu09
eunescu09  •  17 August 2022, 20:56

Parca spunea ca fiul sau este un geniu!...

Vezi toate comentariile (32)
Comentează