FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

OFICIAL Steaua și-a prezentat noua achiziție » Detaliile financiare ale transferului

Foto: www.steauacf.ro +1   FOTO
Foto: www.steauacf.ro

Articol de GSP - Publicat marti, 12 ianuarie 2016 17:10

Gigi Becali e disperat să-i aducă fotbaliști lui Reghecampf. În noaptea în care negocierile cu CSU Craiova s-au împotmolit, patronul Stelei a a pus mîna pe telefon și a făcut o nouă ofertă pentru fundașul stînga Marko Momcilovici, 28 de ani.

UPDATE 17:10

Steaua l-a prezentat oficial pe Marko Momcilovici, care a semnat un contract pe trei ani cu formația roș-albastră. Sîrbul va pleca mîine în Turcia, unde echipa este în cantonament.

 

Bine ai venit, Marko Momcilovic!Fotbal Club Steaua Bucuresti anunta ca a ajuns la un acord de transfer al jucatorului...

Posted by FC Steaua Bucuresti on Tuesday, January 12, 2016

 

UPDATE 11:10

Becali a confirmat la televiziunea sportro că s-a înțeles cu Momcilovici: "Eram sigur că-l iau! I-am zis lui Reghe că-l aduc pe Momcilovici. Ne costă 250.000 de euro și-i dau băiatului 100.000 de euro la semnătură. Salariul lui va fi de 9-10.000 de euro pe lună."

UPDATE 11:00

După mai multe zile în care au negociat transferul lui Momcilovici, Narcis Răducan, președintele Pandurilor și Anamaria Prodan, au ajuns la un acord pentru ca mutarea să se realizeze astăzi! Surse din anturajul clubului Pandurii au declarat că cei doi au negociat timp de 10 zile pentru acest transfer.

Știre inițială: 
Propunerea a fost acceptată de gorjeni, iar patronul Stelei speră ca la a doua încercare să-l convingă să vină de-acum pe fotbalistul intrat în ultimele 6 luni de contract. 

Zilele trecute Becali a fost refuzat de Momcilovici, după ce Pandurii acceptase 200.000 de euro pentru transferul lui imediat. 


Narcis Răducan a confirmat în urmă cu cîteva minute informația GSP. 

"Într-adevăr acum sîntem foarte aproape de finalizarea înţelegerii. Mai sînt cîteva mici detalii de pus la punct", a zis președintele gorjean la DigiSport. 

Momcilovici în Liga 1: 86 jocuri, 9 goluri, 6 pase decisive
Data nașterii: 11.06.1987 (Leskovac / Serbia)
Dată debut: 20.07.2013, Pandurii Tg Jiu - FC Braşov 3-1
Primul gol în Liga 1: 13.09.2013, Pandurii Tg Jiu - Dinamo București 2-1

Rămîi pe GSP.ro pentru a afla primele informații despre acest subiect!

Citește și: UPDATE Negocierile Steaua - CS U s-au împotmolit la miezul nopții » "Jucătorii vor în Ghencea, Rotaru se tot răzgîndește"

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (93)
zecs93
zecs93  •  13 Ianuarie 2016, 02:13
Postat de alexbibirica1 pe 12 Ianuarie 2016, 11:42

asa au zis si despre budescu si marica ... c-au semnat cu Steaua.sunt minciuni venite din partea conducerii steliste ,presa nu face altceva decat sa preia minciunile steliste !

Daca nu era adevarat te asigur eu ca nu mai era imbracat momcilovic cu tricou fcsp-ului din poza de la articol !!! Asta e al 3 transfer al vostru, este adevarat, un transfer bun si reusit, parerea mea !!! O sa faceti treaba cu asta, sincer, fara ironii, mi-l doream si eu la Dinamo pentru ca e piesa !!!

zecs93
zecs93  •  13 Ianuarie 2016, 02:10
Postat de unico_biancorossi pe 12 Ianuarie 2016, 20:56

imperatoare, vezi sa nu te incurci in clone, baietas. sper ca ai pus semne de carte, varsta ombre.) bine, nu esti imperatorul ? mare skully, bai saviola. aa, bandoleros sau terminatorul, eventual davide.. sau cum altfel ? bine, nu m-ar mira sa fii retardatul de zecs, el insusi clona lui gymd, foarte probabila clona a unui american din nord vestul statelor, el insusi o clona proprie. asta s-a intamplat din greseala, mieuna o pisica la cursurile de inot fortat, pacificul e pentru surferi, totusi.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

zecs93
zecs93  •  12 Ianuarie 2016, 22:21

Bun de tot Momcilovic, o sa vedeti ca va face treaba foarte buna !!!

Vezi toate comentariile (93)
Comentează