FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - CFR CLUJ 0-3

Oficialii clujeni l-au ironizat pe Becali după victoria cu Voluntari: "S-a scurtcircuitat ceva acolo" » Ce se întâmplă cu Omrani

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 decembrie 2017 11:44

Iuliu Mureșan a ironizat declarațiile făcute de Gigi Becali înaintea partidei dintre CFR Cluj și FC Voluntari, câștigată în cele din urmă de ardeleni cu scorul de 3-0. 

Patronul celor de la FCSB a afirmat că primarul din Voluntari și finul său, Florentin Pandele, va motiva echipa ilfovenilor înaintea meciului cu o formație "ungurească" precum CFR.

"Nu știu ce a vorbit cu finul Pandele, dar a ieșit invers. Cred că s-a scurtcircuitat ceva acolo", a spus Iuliu Mureșan, președintele clujenilor, la Pro X.

"CFR nu o să bată niciodată la Voluntari, aici e spiritul meu. E finul meu Pandele patron. Îi motivează el pe jucători, nu știu ce face. Finul meu e foarte naționalist și când joacă cu ungurii... CFR e o echipă ungurească" Gigi Becali, înaintea meciului FC Voluntari - CFR Cluj

În ce privește interesul celor de la FCSB pentru atacantul Billel Omrani, Iuliu Mureșan a afirmat că deocamdată nu au existat negocieri între cele două formații.

"Nu am negociat cu Steaua, dar, în principiu, orice jucător poate fi transferat. Totul depinde de suma corectă", a adăugat oficialul de la CFR.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
daniaania
daniaania  •  04 Decembrie 2017, 09:57

Sa stea jijii relax..CFR va castiga campionatul !!!

widoqq
widoqq  •  02 Decembrie 2017, 17:10

A furat finu valiza nasului si ungurii le a tras o FC FCSBelei!

1766812863622806
Stefan Steel  •  02 Decembrie 2017, 16:37

Motivarea Cfr-ului vine de la "Jiji" cu declaratiile lui in presa...se pricepe la fotbal! :))

Vezi toate comentariile (6)
Comentează