FOTBAL  »  Superliga  »  CEAHLAUL

Oficialii echipei se opun plecarii lui Catalin Multescu la Dacia Mioveni

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 iulie 2007 00:00

NewsIn /  Conducerea Ceahlaului Piatra Neamt nu doreste sa se desparta de portarul Catalin Multescu, desi Dacia Mioveni insista pentru transferul goalkeeper-ului, argesenii avand mari probleme in acoperirea acestui post, transmite corespondentul NewsIn.

Multescu, care mai are inca doi ani de contract cu Ceahlaul, este dorit la Mioveni de directorul tehnic al argesenilor, Florin Marin, tehnician cu care a mai lucrat si la Astra Ploiesti.

"stim ca argesenii sunt interesati de serviciile lui Multescu, pentru a-si acoperi respectivul post. Dar, la momentul de fata, cu o saptamana inaintea debutului noului campionat, nu se pune problema unei despartiri de Catalin. Poate de alti jucatori din lot, dar de Multescu in nici un caz", a declarat, miercuri, pentru NewsIn, directorul executiv al Ceahlaului, Ioan Mironas.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează