FOTBAL  »  Superliga  »  SUPORTERI STEAUA

Oficialii Stelei dau satisfacţie rivalilor: "Sînt 8.000 de oameni. Cam asta e galeria roş-albaştrilor. Sînt dezamăgit!"

Articol de GSP - Publicat sambata, 03 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat sambata, 03 ianuarie 2015 17:37

Steaua se aştepta la un stadion plin în ultimul meci din 2014 de pe Arena Naţională în înfrîngerea cu Dinamo Kiev din Europa League, 0-2, însă fanii nu s-au îngrămădit.

Preşedintele de imagine al Stelei, Helmuth Duckadam, s-a arătat dezamăgit de asistenţa redusă de la partida cu ucrainenii.

"Au fost puţini fani. Ăştia au fost practic suporterii, galeria, 8.000, cam pe aici se învîrte galeria Stelei. În rest, sînt dezamăgit, am trăit o dezamăgire mare de tot. Mă aşteptam la cu totul altceva.

Chiar am făcut o comparaţie cu acel joc cu Larnaca, de acum doi ani, cînd au fost 50.000 de oameni la meci iar şansele de calificare poate erau mai mici ca acum. Noi trebuia să cîştigăm meciul de acasă, iar Schalke să bate în deplasare la Haifa.

Acum, la un meci cu Dinamo Kiev, cînd am jucat şi acasă, pe o vreme relativ bună, meci decisiv la calificare, n-a venit lumea din păcate. N-au venit, e problema lor, nu ştiu. Este păcat, pentru că eu cred că dacă erau 40.000 de suporteri în tribune altul era rezultatul final.

Eu am fost puţin dezamăgit pentru că aceşti băieţi meritau să fie încurajaţi măcar pentru tot efortul depus de-a lungul sezonului", a spus Duckadam la Digisport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (74)
robert923
robert923  •  06 Ianuarie 2015, 10:37

Are si steaua galerie ? :))))=))))

evadatul
evadatul  •  05 Ianuarie 2015, 07:43

conducatorii de cluburi sa lucreze ptr a oferi spectacol nu doar imgine. auzi dezamagit ca nu a venit lume la stadion . de ce sa vina ? sa plateasca ptr infatuarea lor ? si cu intrare libera nu merita sa-ti pierzi timpul urmarindu-i . ei nu se gindesc decit la bani bani cit mai multi bani . se bucura ca au cistigat un meci ? sa fim seriosi ei striga " sa vina bani la baieti " vorba favorita a oamenilor din fotbal " rezultatul conteaza nu spectacolul" mai pe romaneste sa vina banul prosti din tribuna sa plateasca . cat mai multi . multi multi si......

v1ad
v1ad  •  04 Ianuarie 2015, 18:22
Postat de ucluj2011 pe 04 Ianuarie 2015, 17:27

Aia NU este galleria Stelei. Cei 8.000 de oameni sing suporterii Stelei... suporteri mai patimasi... pentru ca reastul sint niste cetateni , niste privitori , niste spectatori de teatru. Steaua NU are galerie. Galerie au: Rapidul , Petrolul , "U" Cluj si Dinamo.

U cluj galerie ? v-am vazut pe viu. U cluj striga mai tare pentru dinamo decat pentru echipa lor

Vezi toate comentariile (74)
Comentează