FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - ASTRA 1-0

Oficialii Stelei sunt resemnați: "E deplasat ce a făcut Șumudică, dar nu-l va suspenda nimeni"

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 martie 2016 18:10

Helmuth Duckadam, președintele de imagine al Stelei, consideră că Marius Șumudică nu va fi sancționat pentru gesturile obscene la adresa galeriei steliste de la meciul din semifinalele Cupei Ligii câștigat de roș-albaștri cu 1-0.

"Mi se pare deplasat ce a făcut Șumudică. Părerea mea e că nu se va întâmpla absolut nimic. Șumudică poate face ce vrea el, nimeni nu se va apropia de el. El poate face ce vrea liniștit, pentru că nu-l va suspenda nimeni", a declarat Duckadam la Digisport.

Marius Șumudică a făcut mai multe gesturi obscene la adresa suporterilor Stelei prezenți în tribune. Fotograful GSP a surprins toate aceste momente.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  12 Martie 2016, 03:07

asa e ste ,asta e o nulitate si nimeni nu ii face ceva,pe merit,trebuia exclus demult parioru asta

daculliber
daculliber  •  12 Martie 2016, 01:29

Dezinformare crasa...Care galerie a Stelei? Poate citiva *** care nu au mai vazut fotbal decit la tv, stadionul fiind ceva nou pt ei...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bogdangeorge84
bogdangeorge84  •  11 Martie 2016, 21:59

NU POTI sa-l suspendezi pe Shumu, cel mai bun antrenor din acest sezon, ar fii mare pierdere in primul rand pentru campionatul romanesc, 2. pentru astra 3. pentru gsp 4 pentru suporterii ROMANIEI! Personal as vrea sa-l vad pe Shumu lucrand cu Mutulica grasulica!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close