FOTBAL  »  Superliga  »  CS MIOVENI - CFR CLUJ

VIDEO + FOTO Brigada lui Andrei Chivulete, arbitraj scandalos! Două greșeli pro CFR Cluj în meciul cu CS Mioveni + Reacția lui Mihai Stoica

FOTO: Captură @Look Sport
FOTO: Captură @Look Sport

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 august 2021 22:46 / Actualizat sambata, 07 august 2021 00:10

CFR Cluj a deschis scorul în minutul 49 al partidei cu CS Mioveni. Claudiu Petrila a plecat însă dintr-o poziție de ofsaid. 

Imediat după pauză, în minutul 49, Petrila a deschis scorul, cu un șut plasat, la colțul lung, din interiorul careului. Mijlocașul în vârstă de 20 de ani a plecat însă dintr-o poziție de ofsaid. Era în afara jocului în momentul pasei venite de la Tahiri. Asistentul Vladimir Urzică a fost însă păcălit.

Brigada lui Andrei Chivulete, arbitraj scandalos! Două greșeli pro CFR Cluj în meciul cu CS Mioveni + Reacția lui Mihai Stoica
FOTO: Captură @Look Sport

Mihai Stoica, oficialul rivalei FCSB, a comentat într-o notă ironică: „Sub 2 metri e chiar OK”.

VIDEO cu poziția de ofsaid din care a plecat Petrila

Chivulete n-a văzut un penalty pentru CS Mioveni

În minutul 76, Guilherme Garutti, fundașul central brazilian al Mioveniului, a cerut penalty după o ținere evidentă a lui Grovac. Andrei Chivulete, bine plasat, a lăsat faza să meargă. Ulterior, i-a acorda cartonaș galben lui Garutti, pentru proteste.

Brigada lui Andrei Chivulete, arbitraj scandalos! Două greșeli pro CFR Cluj în meciul cu CS Mioveni + Reacția lui Mihai Stoica
FOTO: Captură @Digi Sport 1

CFR Cluj a cerut prima penalty

CFR Cluj ar fi putut la rândul său să beneficieze de un penalty în minutul 18. Denis Ciobotariu a lovit mingea cu capul, după un corner, apoi a fost izbit de un apărător advers.

Claudiu Petrila, revelația sezonului la CFR Cluj

Claudiu Petrila a impresionat stagiunea trecută la Sepsi, locul unde campioana a decis să îl împrumute. Marius Șumudică a mizat pe el în prima parte a sezonului, iar fotbalistul în vârstă de 20 de ani nu a dezamăgit. A înscris în disputele cu FCU Craiova, Academica Clinceni și CS Mioveni. 

Petrila a părăsit astăzi terenul accidentat, în minutul 58, acuzând dureri la spate.

VIDEO Marius Șumudică: „Deranjează, faptul că noi câștigăm titlul de 4 ani deranjează pe toată lumea! Mai luăm unul”

Citește și alte știri despre CFR Cluj: 

CFR Cluj, cea mai serioasă » FCSB și CSU Craiova, sabotate din interior

VIDEO Marius Șumudică, dezlănțuit în conferință » Ironii pentru rivali: „Ce-Fe-Re, Ce-Fe-Re. Bă oameni buni, treziți-vă! Luăm campionatul la pas anul ăsta!”

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (259)
1690324144614070
Viorel Ignat  •  08 August 2021, 09:07

Un titlu de cronica tipic de mic slujbaș cu dedicație pt Big boss ,cele 2 de 11m,dealtfel recunoscute de specialiști pt CFR le trecem asa cu vederea!? sa nu supărăm,dacă se acordau la timpul lor restul erau povesti nemuritoare,iar cu privire la 11m pt Mioveni revoluționarii,cite tineri de tricou sint la orice meci din orice liga ,ar însemna să avem scoruri de handbal,plus ca jucătorul lor a făcut și o pirueta teatrala,iar la ofsaid iau făcut șah mat și da puțin din viteza a rămas ceva înaintea fazei iar în derularea fazei nu poți spune arbitrului ca a fost rău intenționat, dar e mai bine asa sa dam în CFR sa ne ascundem noi gunoiul sub preș, cea mai buna apărare este atacul!

gorgeousroadkill
gorgeousroadkill  •  08 August 2021, 09:00
Postat de ionica007 pe 07 August 2021, 20:36

Gresit fraiere... Am Rammstein... ''Du hast''...:)... Dar nu ai auzit tu de astia...:)... N-au cantat la Revelion cu Vijele si Salam...:)...

Epic concertul lor de la Paris! Zeii ne-ajuta sa scapam de covidul lui peste, abia astept sa-i vad live. P.S. nu te mai obosi sa-i raspunzi lui trolache, el nu-ntelege nimic din spiritul Clujului. Ori istoria orasului. Ori faptul ca noi judecam un om dupa ce face, nu ce este, de aia suntem unul dintre cele mai tolerante orase din Europa, si-s mandru (si) de asta.

cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  08 August 2021, 07:46
Postat de parpalache pe 07 August 2021, 19:07

Cooperativa contraataca!Presiunile infernale puse pe arbitri pana acum, vor parea glume, fata de ce vor face in acest sezon!

Si?Nu le da Shumi nici o sansa!Plus ca s-ar putea sa se mai imputa si cooperativa,ca nu poate sa-i multumeasca *** chiar pe toti pe toti!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (259)
Comentează