FOTBAL  »  Superliga  »  PREŢUIRE

Olăroiu, premiat cu un cal!

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 februarie 2008 00:00

Vineri seară, fostul tehnician al Stelei, Cosmin Olăroiu, a disputat cu echipa sa, Al Hilal, derby-ul Arabiei Saudite împotriva lui Al Nasr. Formaţia lui Oli a învins rivala la care evoluează brazilianul Elton, iar după meci un şeic extrem de fericit i-a dăruit lui Olăroiu un cal! Avînd o herghelie impresionantă, şeicul i-a oferit tehnicianului român un pur-sînge arab.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (12)
 •  11 Februarie 2008, 00:24

serios daca inteleg.cu ce ma incalzeste pe mine ca olaroiu a primit un cal? mai mancavas gura voastra dati ma stiri nu pamfleturi din astea!nu mai bagati ma raca intre antrnori, intre jucatori ca sa aveti ce manca a doua zi!nu mai aduceti aminte de olaroiu ca cine stie ce idee ii vine lu' gigi si il aduce la steaua, si nu e bine ca nu face de steaua.laca e nr unu.asta e antrenor pt ca scoate untu din jucatori.

 •  10 Februarie 2008, 15:48

da e naspa de tot noua fta la gsp.....mai bine o lasati asa cum era ea inainte......

 •  10 Februarie 2008, 15:32

mai bine nu schimbati fata situ-lui, asta nou ii varza

Vezi toate comentariile (12)
Comentează