FOTBAL  »  LIGA 1  »  STEAUA

Oli, antrenor din umbra?

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 octombrie 2007 00:00

10 zile, atit o mai despart pe Steaua de meciul cu Sevilla, din etapa a 3-a a grupei H a Champions League. Partida este privita in Ghencea drept ultima sansa de a mai prinde locul 2 in serie, acela care garanteaza accesul in optimile de finala ale Ligii. Pentru a pregati cit mai bine meciul, Pedrazzini a apelat si la Cosmin Olaroiu, fostul antrenor din Ghencea.

"Am vorbit cu Olaroiu mult timp si mi-a dat informatii bune. Le-am adaugat la dosar si imi vor prinde bine in pregatirea acestui joc. Sevilla insa a schimbat din ceea ce a jucat primavara trecuta, are acum doua stiluri de joc: unul pentru acasa si altul pentru deplasare. In afara lui Oli, m-am mai consultat cu colegii mei italieni care au jucat cu Milan in Supercupa Europei impotriva Sevillei", a spus Pedrazzini.

Antrenorul vicecampioanei a explicat apoi care e principalul dezavantaj in perspectiva confruntarii cu dubla cistigatoare a Cupei UEFA. "Abia vinerea viitoare vom avea inapoi la antrenamente toti jucatorii convocati si vom avea doua zile, simbata si duminica, sa pregatim partida cu Sevilla, ceea ce nu este chiar mult", a spus Pedrazzini.

"Citesc in fiecare zi in ziare ca mai apare un posibil antrenor pentru Steaua sau ca cineva zice ca sint cel mai bun ori un impostor. Trebuie sa stiu sa nu ma enervez cind sint atacat, iar cind sint laudat, nu trebuie sa fiu extaziat"
Massimo Pedrazzini

"Sa nu-l tinem cu forta pe Dica"
Antrenorul Stelei a comentat si iminenta plecare a lui Dica in strainatate, la iarna. "Daca el va avea sansa de a evolua la un alt nivel, atunci nu ar fi just sa il tinem la Steaua cu forta. Oricum, nimeni nu vrea ca el sa plece de la noi, insa eu ma gindesc la el, in primul rind, ca la un om si apoi ca la un jucator, de aceea as fi de acord cu o plecare a lui mai ales daca ar fi in avantajul sau", a spus Pedrazzini.

Isi explica filosofia
Pedrazzini, desi este de doar trei saptamini "principal" la Steaua, spune ca are unele principii si o anume filosofie despre antrenorat. "Cred ca suna ca un cliseu, insa trebuie sa fii un bun psiholog. Cred ca face parte din meseria mea acest aspect. Un antrenor trebuie sa stie sa comunice cu toti jucatorii. Cind un atacant nu inscrie, e normal sa fie nervos, asa cum a fost Iacob cu Arsenal, dar am discutat cu el si apoi si-a revenit cu Mioveniul".

Playtech: IREAL! Averea strânsă de Nadia Comăneci după ce s-a mutat în SUA. Americanii sunt uimiți


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează