FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA - CSMS IAȘI 2-0

Oltenii plîng după Cârțu: ”Îi dedicăm victoria, are sufletul la echipa asta”

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 septembrie 2015 19:17

Sorin Cârțu a demisionat în această săptămînă din postura de director tehnic al celor de la CS U Craiova.

Jucătorii îi simt lipsa fostului mare jucător al Universității și ultimul antrenor care a adus un titlu în orașul Craiova, iar după meciul cu CSMS Iași, 2-0, au ținut să îi dedice victoria.

”I-am dedicat lui Sorin Cârțu golul de azi și colegului meu Băluță, că a fost ziua lui. Era un loc liber acolo care ne certa mereu și ne lipsea”, a spus Andrei Ivan la DigiSport.

Acesta a fost completat de Tha'er Bawab: ”Cârțu trebuie să fie lîngă noi, are sufletul la echipa asta. Am început împreună acest drum, la bine și la rău, cum spune și imnul”.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
valu4ever
valu4ever  •  14 Septembrie 2015, 08:53

ce vrajala ieftina marca oltenia,asta cu multumim cirtu...lumea il injura ca la usa cortului,jucatorii nu-l mai suportau(se si vede ca joaca cu alta daruire)si acum ...mii de multumiri lui cirtu!!!sa fim seriosi!

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  13 Septembrie 2015, 22:51

...suntem cea mai curata echipa ...mereu biruitori ...

ortega
ortega  •  13 Septembrie 2015, 22:13

Are pe dreq , *** e *** ahtiat după bani ... Dacă Oltenia are nevoie de un anti-simbol , atunci ăla e *** ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează