FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Omul "câine" » 10 greșeli pro-Dinamo » Statistica GSP e nemiloasă cu gafeurul numărul 1!

Articol de GSP - Publicat vineri, 31 martie 2017 09:43

Ovidiu Hațegan (36 de ani) e cel mai bine cotat arbitru în Europa, însă în ultima vreme a început să facă tot mai multe greșeli în fotbalul românesc.

Ultimul exemplu este derby-ul din Cupa României dintre Craiova și Dinamo. Arădeanul nu a dictat lovitură de la 11 metri pentru olteni, la scorul de 0-0, după un fault al lui Popescu asupra lui Bancu, din minutul 74.

Pe lângă această greșeală, oltenii au mai reclamat un henț în careu al lui Dielna în minutul 99, plus o posibilă eliminare a lui Filip în minutul 115.

Gazeta a analizat toate partidele pe care Hațegan le-a primit din partea CCA în ultimele patru sezoane de Liga 1, iar concluzia e una alarmantă! Nu e sezon în care să nu fie pe podium în topul arbitrilor cu mari erori comise. Mai mult, în fiecare an, arădeanul a greșit pro-Dinamo

10 GREȘELI MAJORE PRO-DINAMO COMISE DE HAȚEGAN ÎN ULTIMELE 4 SEZOANE

2016-2017
- Dinamo - Steaua (3-1): în minutul 19 nu a acordat lovitură de la 11 metri pentru Steaua după faultul lui Steliano Filip asupra lui Adi Popa
Pe locul 2 în topul arbitrilor cu greșeli mari (6), cu o greșeală mai puțin decât L. Rusandu și G. Rădulescu.

2015-2016
- Dinamo - Astra (0-1): nu a eliminat trei jucători de la Dinamo după intrări foarte dure: Gnohere, C. Matei și Van Haaren
Pe locul 1 în topul arbitrilor cu greșeli mari (16), la egalitate cu Colțescu.

Vezi restul greșelilor comise de Hațegan în favoarea lui Dinamo în ultimele 4 sezoane în ediția tipărită și cea digitală a Gazetei.

Alte subiecte exclusiv print:

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (15)
geo.b.
geo.b.  •  01 Aprilie 2017, 12:36

Domnilor gspfcsb-isti,aratati si o statistica invers.Cate puncte si campionate a pierdut Dinamo,in urma "grselilor" de arbitraj ?Una-i sa pierzi un meci sau un punt,care sa nu conteze si alta-i sa pierzi un campionat,care conteaza.Sa va mai spun una domnilor gsp.Eu eram abonat la ziaru "gazeta sporturilor",dar in momentul in care am vazut ca in ziar nu apareau decat subiecte despre Steaua,INDIFERENT CA ERA PE LOCUL 1 PE SAU LOCUL 8,iar celelalte echipe nu contau,NU AM MAI CUMPARAT NICI MACAR UN SINGUR ZIAR.Incet incet,nu veti mai fi cititi decat de catre stelisti,pentru ca NU SUNTETI CORECTI IN APRECIERI SI NU SUNTETI ECHIDISTANTI.

mihaimotan
mihaimotan  •  31 Martie 2017, 19:12

Sa va fie rusine gsp!!! Va mai platesc si 5 euro+TVA pe luna, pentru a citi astfel de mizerii !!!

khal_37
khal_37  •  31 Martie 2017, 14:08
Postat de guyencea pe 31 Martie 2017, 11:57

Terminati cu prostiile la gsp! Adevarul e mutilat. Hategan a plecat huiduit de olteni pentru ca nu a sanctionat la timp si cum se cuvenea caderile teatrale ale fotbalistilor olteni! CSU Craiova, sub Multescu, joaca un fotbal smecheresc, de miuţă de maidan! Multe galbene' pe final nu trebuiau date! Craiova a intrat smechereste in prelungiri! La penalty-uri e loterie...

10 greseli pro fcdb!!!!!!! doar *** si asfca giurgiu sunt avantajate de sistemul neocomunist doar cei din spatele lor fac parte din categoria ,,greilor'' care finanteaza de ani buni partidul mult iubit!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează