FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Omul care a luat CCE cu Steaua anunță cum poate decădea Rădoi în ochii tuturor

Articol de GSP - Publicat joi, 04 iunie 2015 09:25

Mirel Rădoi e foarte aproape să înceapă sezonul la Steaua în funcția de antrenor, însă Emeric Ienei îl avertizează pe fostul căpitan că lipsa de experiență îi poate fi fatală.

"Este foarte periculos pentru Rădoi să vină antrenor. Nu are experiența necesară. După aceste 3 trofee, dacă în primele jocuri nu o să meargă echipa, totul o să se spargă în capul lui Rădoi. Asta ar fi periculos pentru cariera lui de antrenor.

Țin foarte mult la Rădoi, mai ales că e născut în aceeași zi cu mine. Aici conducerea administrativă trebuie să aibă mare grijă de el. Mi-ar părea rău dacă s-ar opri aici cariera lui de antrenor", a declarat Ienei la Digisport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
m1k3
m1k3  •  04 Iunie 2015, 13:15
Postat de mariuss72 pe 04 Iunie 2015, 12:49

Asa e cel mai bine spus, dar sa spui ca Radoi inseamna Steaua e cam mult. Si sa nu uitam experientele lui Lacatus si Hagi ca antrenori in Ghencea, iar daca Lacatus nu e cel mai reprezentativ stelist, atunci cine?

Lacatus e cel mai titrat, dar reprezentativi mai sunt si altii precum Ienei, Iordanescu, Stoica, Iovan, samd...

mariuss72
mariuss72  •  04 Iunie 2015, 12:49
Postat de andrei_sg pe 04 Iunie 2015, 12:35

Ai dreptate, dar exagerezi putin. Radoi si Galca reprezinta doua etape diferite din istoria Stelei, fiecare reprezentativ in felul lui.

Asa e cel mai bine spus, dar sa spui ca Radoi inseamna Steaua e cam mult. Si sa nu uitam experientele lui Lacatus si Hagi ca antrenori in Ghencea, iar daca Lacatus nu e cel mai reprezentativ stelist, atunci cine?

dinamo100
dinamo100  •  04 Iunie 2015, 12:37

Ienei stie ce zice! De obicei el este destul de elegant in exprimari, ceea ce ma face sa cred ca de fapt vrea sa spuna ceva de genul " venirea lui Radoi ca antrenor la Steaua este o greseala majora", doar ca o spune mai bland.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează