FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Omul lui Dică și MM Stoica e gata să vină la FCSB! Sârbii au bătut palma cu Becali

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 15 august 2017 09:48

FCSB e foarte aproape să-și rezolve problemele cu fundașii centrali după ce s-a înțeles cu Artur Jorge, de la Braga. Roș-albaștrii continuă să spere și la transferul lui Bogdan Planici, favoritul lui Dică și MM Stoica.

Echipa patronată de Gigi Becali a început sezonul cu doar doi fundași centrali de meserie: Mihai Bălașa și Ionuț Larie. Lângă aceștia a venit etapa trecut și Dragoș Nedelcu de la Viitorul, iar acum roș-albaștrii sunt aproape să-l rezolve și pe Planici, anunță TV Digi Sport.

Sârbii de la Vojvodina Novi Sad au cerut 500.000 de euro în schimbul fundașului de 25 de ani, dar în cele din urmă au acceptat oferta lui Becali de 300.000 de euro. Astfel, zilele viitoare Dică s-ar putea trezi cu fotbalistul mult dorit la antrenamente.

Bursa transferurilor FCSB:

Veniri: Romario Benzar, Dragoș Nedelcu, Constantin Budescu, Filipe Teixeira, Junior Morais, Ionuț Larie, Cătălin Golofca, Andrei Vlad, Robert Grecu, Toma Niga, Paul Szecui și Daniel Benzar, revenit după împrumutul la Academica Clinceni.

600.000 €e cota de transfer a lui Planici, conform transfermarkt.de

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
1174304102644993
Claud Amarad Trincka  •  17 August 2017, 15:28

FCSB aduce sa vanda, sentimentalismele n-au ce cauta in ograda patronului. Omul are afacerea in sange si face bani. Ia pe nimica si se pricopseste la scurt timp dintr-o miscare a capului, da-l si altul la loc. Acum ca si la Cluj, sunt peste 25 de jucatori si vor juca doar 11-14, ceilalti vor ramane spectatori visatori, rugatori ca dragii lor colegi sa-si rupa cat mai repede picioarele si sa le ia umbra de pe banci. In ceea ce priveste gazonul de pe National, in 10 zile nu se poate juca pe cel pus de ieri, alaltaieri, caci radacina are nevoie sa treaca in stratul stabil arabil din forma de covor adus din camp, pentru o inradacinare mai profunda si intarirea cotiledonului. Fiind in USA de peste 32 de ani si lucrand in multe etape de landscape, spun ca gazonul trebuie ajutat si mineral prin apa de irigat, creandu-i de asemenea lumina si briza necesara foliajului, pregatirii hranei. O ancheta ar trebui demarata, sa vedem pe ce s-au cheltuit sute de mii de euro cu acest gazon amarat!

bakunin
bakunin  •  15 August 2017, 17:49
Postat de manty_one pe 15 August 2017, 15:52

la ora asta ar trebui sa fii pe centura la produs***!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  15 August 2017, 17:39
Postat de suzana2a pe 15 August 2017, 14:00

Toată România susține azi o singură echipă - Sporting Lisabona !!...... Hai baieți! nimiciți fcsb blatiștii și hoții României!!

Tu esti toata Romania? uite ca eu urasc Steaua sau FCSB si totusi sunt roman inainte de toate! chiar daca sansele sunt mici, o sa fiu alaturi de ei! nu e de mirare ca Romania este unde este cu asa prosti ca suzeta2a!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează